KomiserMemoli_12
Üye
çalışıyor sistore wunderland store da çalışıyorSistore uygulaması vardı içinde bir sürü uygulama vardı hala çalışıyor mu bilmem. Ben de kullanmıştım. Bir tane daha uygulama mağazası vardı ama herhalde ikisi de çalışmıyor artik. Baya güzel oyunlar var symbian 3 te hd olarak. Ama internette çalışanları bulmak çok zor artık. Kaç para verdin telefona?
anladım ama kendi store u zatne 2015-2016 gibi kapandı orjinal gelen store u diyomBenim kullandığım wunderland filan değildi başka bir uygulamaydı
En güçlüsü Python-s60.co*m.tr'da vardı hack saldırısından sonra kapandı.Sistore uygulaması vardı içinde bir sürü uygulama vardı hala çalışıyor mu bilmem. Ben de kullanmıştım. Bir tane daha uygulama mağazası vardı ama herhalde ikisi de çalışmıyor artik. Baya güzel oyunlar var symbian 3 te hd olarak. Ama internette çalışanları bulmak çok zor artık. Kaç para verdin telefona?
En çok bende var.15 yıllık arşivim varSymbian oyun ve uygulamaları en çok phoneky sitesinde var
Alternatif ver o zmanOpera mini de flash desteği yok ve o kadar iyi bir tarayici degil. Ayrıca çok eski olduğu için çoğu site açılmıyor.
Kardeşim Symbian da güncel tarayıcı yok. Bende N8 kullandigim dönemde hiç internete girmekle kasmadım. Çünkü hem yavaş hem de sorunluydu.Alternatif ver o zman
550 TL ile sahibinden üzerinden 0Sıfırcı Dan aldımSistore uygulaması vardı içinde bir sürü uygulama vardı hala çalışıyor mu bilmem. Ben de kullanmıştım. Bir tane daha uygulama mağazası vardı ama herhalde ikisi de çalışmıyor artik. Baya güzel oyunlar var symbian 3 te hd olarak. Ama internette çalışanları bulmak çok zor artık. Kaç para verdin telefona?
Neden o kadar para verdin? 100 lira edecek telefona 550 lira para vermişsin. Ne diyeyim.550 TL ile sahibinden üzerinden 0Sıfırcı Dan aldım
doğrusu bi uc var 2020 sürüm ama oda androideki via browser gibi eski gibi açıyor oepra mini ve mobile var bide star ozone onlar kısa ömürlü olduKardeşim Symbian da güncel tarayıcı yok. Bende N8 kullandigim dönemde hiç internete girmekle kasmadım. Çünkü hem yavaş hem de sorunluydu.
Hepsini denedim kullandım hiçbiri ise yaramiyor. Uc browser i 6630 da filan kullanmıştım.doğrusu bi uc var 2020 sürüm ama oda androideki via browser gibi eski gibi açıyor oepra mini ve mobile var bide star ozone onlar kısa ömürlü oldu
bende uc eski gibi hissetiriyor dedim ya star ozone de devir ibtti diyom yaHepsini denedim kullandım hiçbiri ise yaramiyor. Uc browser i 6630 da filan kullanmıştım.
Acil telefona ihtiyacım vardı..Pişman Değilim ama yeni birşey daha alabilirimNeden o kadar para verdin? 100 lira edecek telefona 550 lira para vermişsin. Ne diyeyim.
Hayrı görürsün inş.550 TL ile sahibinden üzerinden 0Sıfırcı Dan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?