Nokia c6-01 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 hakkında
Nokia C6-01 almak istiyorum.Kullanıcılarından yorum almak istiyorum. +ları ve - leri nelerdir yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

c6-01 kullanmıyom ama almayı düşünüyom süper cihaz tavsiyemdir

nonamex

Üye
+ lari

Tek elle kullanima cok uygun
Ekran teknolojisi iyi.
Saglam bir telefon

- leri

Symbian isletim sistemi kullanmasi, yeterli oyun ve uygulamasi olmamasi
Islemcisinin ve web tarama performansinin zayif olmasi
Af ozelligi olmadigi ve carl zeiss mercek kullanilmadigi icin kamerasinin klasik nokia kamera performansinin altinda kalmasi..

'Patron

Üye
ben önrerırım çok şık bir cihaz abartı şeyler beklemıyorsan senın ıhtıyaçlarını ıyıce yerıne getirir ayrıca kamerasıda 8 mp

Telefonun kullanımı gayet rahat. Kamera konusna gelince sadece yakın cekimde sorun yasarsınız. Zaten hd video çekiyor. Kamerası kaliteli yani.

__xXx__

Üye
kullanımı rahat kamerası güzel kamerada sadece yakın çekimlerde biraz sıkıntı yaşarsın ekranı çok kaliteli işlemcisi fena değil 600 mhz işletim sistemi de anna ile güzelleşti belle gelince çok daha güzel olacak internetten video izlenmiyor diyenler olacak sana söyleyeyim ben internetten canlı tv izleyebiliyorum pil ömrü biraz kısa çok kurçlarsan telefonu (oyun wlan ile internet keyfi gibi)5-6 saat ancak gidiyor ama normal kullanımda 2 güne kadar gidiyor ben sana şiddetle öneririm parasını hak eden bir telefon hatta sana bu mesajı ben c6-01 ile yazıyorum

güzel telefon. Çok da şık gözüküyor

Konu Sahibi
Teşekkürler hocam

----------Eklendi @ 17:24:41 ---------- Yazıldı @ 17:22:51 ----------

Çok teşekkür ederim çok yararlı mesaj olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...