nokia c6-01 flash atarken telefon kapandı ve açılmıyor..! yardım

Sponsorlu Bağlantılar

mission01

mission01

Üye
nasıl cozdugunuzu acıklarsanız sevınırız aynı dert bızdede var:)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
nasıl cozdugunuzu acıklarsanız sevınırız aynı dert bızdede var:)
ilk önce Phonix bilgisayarınza Kurulumu ? degilse Buradan indirip Kurun http://www.maxicep.com/symbian-dest...urum-versiyon-guncelleme-programi-297422.html sonrası NAvfirm den orjinal Rm-718 dosyaları indir... Ben 64 bit pc kullandıgım için bu uzantıda gostereyım C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products eger bılgısayarınız 32 bit ise C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyasının içine Rm-718 adında Klasör oluşturup navfırmden indirdiginz dosayları bu klasörün içine atmanız gerekiyor sonra phonenix programını acıp File = Open Product tıklayıp cıkan penceredeki Type filter kısmına Rm 718 yaz Rm 718 sec Ok de flashıng tıkla ve Fırmware update tıkla cıkan penceredeki Product code kısmında kutucugu tıkla ve 059c383 turkey black dıye yazar tıkla ok deyıp dead phone usb flashıng kutugu işaretli olsun refurbısh e bastıktan 2 sanıye içinde Telefonun kapa ac tusuna bas cek basılı tutma ve bekle işlem yaklasık 3.5 dakıka suruyor ve bitince Succes diye bı uyarı verıyor sonrası işlem tmm ...

• Beğen
Tepkiler: hsn54 ve CanKartaL
SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun kardeşim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben de telefonu çökerttim sonunda :S
yedek de almamıştım bakalım nasıl açıcaz :S

cyber

cyber

Üye
bende nokia klasörü yok

ömür1978

ömür1978

Üye
ilk önce Phonix bilgisayarınza Kurulumu ? degilse Buradan indirip Kurun http://www.maxicep.com/symbian-dest...urum-versiyon-guncelleme-programi-297422.html sonrası NAvfirm den orjinal Rm-718 dosyaları indir... Ben 64 bit pc kullandıgım için bu uzantıda gostereyım C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products eger bılgısayarınız 32 bit ise C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyasının içine Rm-718 adında Klasör oluşturup navfırmden indirdiginz dosayları bu klasörün içine atmanız gerekiyor sonra phonenix programını acıp File = Open Product tıklayıp cıkan penceredeki Type filter kısmına Rm 718 yaz Rm 718 sec Ok de flashıng tıkla ve Fırmware update tıkla cıkan penceredeki Product code kısmında kutucugu tıkla ve 059c383 turkey black dıye yazar tıkla ok deyıp dead phone usb flashıng kutugu işaretli olsun refurbısh e bastıktan 2 sanıye içinde Telefonun kapa ac tusuna bas cek basılı tutma ve bekle işlem yaklasık 3.5 dakıka suruyor ve bitince Succes diye bı uyarı verıyor sonrası işlem tmm ...

yukarıda yazdıklarınızı harfiyyen uyguluyorumama rağmen hata veriyor.. çıkan hata penceresinde

1.Disconnect USB cable
2. Remove battery
3.Connect USB cable
4.insert batter
5.press power button
6.Press OK

sonrasındada başka bir uyarı penceresi çıkıyor

''The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. ''

ve böyle devam ediyor yani hiçbirşey olmuyor... bazı uygulama hataları yüzünden flash atıp tamamen temizlemek istedim telefonu galiba telefonumu öldürdüm... bana yardım edin lütfen

teknopat

teknopat

Üye
arkadaşlar banada yardım bende de aynı sorun var en başından nasıl yapacağımı anlatacak yok mu lütfen yarım edin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar banada yardım bende de aynı sorun var en başından nasıl yapacağımı anlatacak yok mu lütfen yarım edin

tel açılıyormu hiç ayrıca pm attım sana ama almadın galıba

ANIL

ANIL

Admin
Bende tam şimdi attım teamwiverdan bir bakalım kardeş..

teknopat

teknopat

Üye
telefon hiç açılmıyor açma düğmesine bastığım zamn sadece titriyor başka bişey olmuyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format atmayı denedin mı

teknopat

teknopat

Üye
ewet onuda denedim bişey olmadı

teknopat

teknopat

Üye
home tuşu - kamera tuşu- ses kısma tuşu-açma kapama tuşu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ses kısma tuşu+kamera tuşu+menu tuşuna aynı anda bas ardından power tuşuna bas tel birkez titreyince power tuşunu birak digerlerı basılı kalsın beyaz ekranda nokia logosu gelınce diger tuşları da bırak.bu şekılde yapmadıysan birde bunu dene

teknopat

teknopat

Üye
onuda denedim olmadı yine kardeşim

teknopat

teknopat

Üye
yok kardeşim yaa kafayı yiyecem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir arkadaşta sana pm atmış benım attıgım pm yıde almadın sanırım gelen kutun dolu olabılır bi kontrol et

teknopat

teknopat

Üye
kardeşim bana bişey gelmiyo bakıyorum msjlarıma ama yok bişey