ilk önce Phonix bilgisayarınza Kurulumu ? degilse Buradan indirip Kurun http://www.maxicep.com/symbian-dest...urum-versiyon-guncelleme-programi-297422.html sonrası NAvfirm den orjinal Rm-718 dosyaları indir... Ben 64 bit pc kullandıgım için bu uzantıda gostereyım C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products eger bılgısayarınız 32 bit ise C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyasının içine Rm-718 adında Klasör oluşturup navfırmden indirdiginz dosayları bu klasörün içine atmanız gerekiyor sonra phonenix programını acıp File = Open Product tıklayıp cıkan penceredeki Type filter kısmına Rm 718 yaz Rm 718 sec Ok de flashıng tıkla ve Fırmware update tıkla cıkan penceredeki Product code kısmında kutucugu tıkla ve 059c383 turkey black dıye yazar tıkla ok deyıp dead phone usb flashıng kutugu işaretli olsun refurbısh e bastıktan 2 sanıye içinde Telefonun kapa ac tusuna bas cek basılı tutma ve bekle işlem yaklasık 3.5 dakıka suruyor ve bitince Succes diye bı uyarı verıyor sonrası işlem tmm ...nasıl cozdugunuzu acıklarsanız sevınırız aynı dert bızdede var![]()
ilk önce Phonix bilgisayarınza Kurulumu ? degilse Buradan indirip Kurun http://www.maxicep.com/symbian-dest...urum-versiyon-guncelleme-programi-297422.html sonrası NAvfirm den orjinal Rm-718 dosyaları indir... Ben 64 bit pc kullandıgım için bu uzantıda gostereyım C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products eger bılgısayarınız 32 bit ise C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyasının içine Rm-718 adında Klasör oluşturup navfırmden indirdiginz dosayları bu klasörün içine atmanız gerekiyor sonra phonenix programını acıp File = Open Product tıklayıp cıkan penceredeki Type filter kısmına Rm 718 yaz Rm 718 sec Ok de flashıng tıkla ve Fırmware update tıkla cıkan penceredeki Product code kısmında kutucugu tıkla ve 059c383 turkey black dıye yazar tıkla ok deyıp dead phone usb flashıng kutugu işaretli olsun refurbısh e bastıktan 2 sanıye içinde Telefonun kapa ac tusuna bas cek basılı tutma ve bekle işlem yaklasık 3.5 dakıka suruyor ve bitince Succes diye bı uyarı verıyor sonrası işlem tmm ...
arkadaşlar banada yardım bende de aynı sorun var en başından nasıl yapacağımı anlatacak yok mu lütfen yarım edin
ewet onuda denedim bişey olmadı
onuda denedim olmadı yine kardeşim