Nokia c6-01 belle - yazıcı [soru]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 belle - yazıcı [soru]
merhaba arkadaşlar cihazm c6-01 belle; mesela bilgisayarımı açmadan mail çıktısı yapmak istiyorum bunu telefonumdan yapabilrmiyim wifi ile? yazıcım hp laserjet pro p1102w bildiğim kadarıyla yazıcımda bluetooth yok kablo ve wifi ile yazdırma var. kablosuz olarak yani wifi ile c6-01 den yazıcıya bağlanabilirmyim?[h=3][/h]

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
30 kişi bakmış bi kişi bile tınlamamıs

plenken

plenken

Üye
Merhaba ; Sanırım bu program senin derdine ilaç olur. Adresi aşağıda. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Güzel günler dilerim.

Hewlett Packard HP ePrint v1.00(0) S^3/Anna/ Belle Signed

Daha fazla kontrol ve daha geniş yetenekleri ile dijital içerik kolay mobil baskı (Word, Excel, Powerpoint, web sayfalarını, fotoğrafları, PDF ve metin dosyalarını). Eski ağa bağlanabilir ve HP ePrint özellikli yazıcılar da dahil olmak üzere 200'den fazla HP yazıcı modellerini, Destekler her zaman, hemen hemen her yerde yazdırın. Desteklenen yazıcılar HP Deskjet, HP Photosmart HP Envy, HP Officejet Pro ve HP
LaserJet ve daha bir çok yazıcıyı destekler.

• Beğen
Tepkiler: ferhat000
ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ; Sanırım bu program senin derdine olur. Adresi aşağıda. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Güzel günler dilerim.

Hewlett Packard HP ePrint v1.00(0) S^3/Anna/ Belle Signed

Daha fazla kontrol ve daha geniş yetenekleri ile dijital içerik kolay mobil baskı (Word, Excel, Powerpoint, web sayfalarını, fotoğrafları, PDF ve metin dosyalarını). Eski ağa bağlanabilir ve HP ePrint özellikli yazıcılar da dahil olmak üzere 200'den fazla HP yazıcı modellerini, Destekler her zaman, hemen hemen her yerde yazdırın. Desteklenen yazıcılar HP Deskjet, HP Photosmart HP Envy, HP Officejet Pro ve HP
LaserJet ve daha bir çok yazıcıyı destekler.

Hocam çok çok teşekkür ederim uzun zamandır böyle bir program arıyordum kurup hemen kullanıyorum :)

plenken

plenken

Üye
Rica ederim. Güle güle kullan

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
işe yaradı mı acaba? çok fazla olmasa da zaman zaman gereken bir program sonuçta ;)

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
işe yaradı mı acaba? çok fazla olmasa da zaman zaman gereken bir program sonuçta ;)

programı kurdumda mail yöntemiyle yazdırıyor sanırım ya da ben çözemedim internet bağlantısı mail felan istiyor nettende baktım mail fln yazıyordu ..

babaeskili

Üye
mail ile de yazdırma var ama onu ayarlayamadım ben.yazıcının bi kodu olması lazımmış özel,onu bulamadım.hp c4700

wifi den yazdırmayı becerdim.yazıcı ara deyince bağlandı benim yazıcıya.hertürlü çıktıyı wifi ile telefondan yazdırabiliyoruz

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
mail ile de yazdırma var ama onu ayarlayamadım ben.yazıcının bi kodu olması lazımmış özel,onu bulamadım.hp c4700

wifi den yazdırmayı becerdim.yazıcı ara deyince bağlandı benim yazıcıya.hertürlü çıktıyı wifi ile telefondan yazdırabiliyoruz

hocam wifi den nasıl yazdırdınız internet bağlantısı gerektirmiyor dimi biraz anlatır mısınız

muradefe

muradefe

Üye
hocam wifi den nasıl yazdırdınız internet bağlantısı gerektirmiyor dimi biraz anlatır mısınız

Arkadaşın yazıcısı
Hp laserjet pro p1102w. Bu yazıcılarda standart özellik olarak wifi mevcut. Laptop veya wifi özelliği olan cep telefonunuzla wifi taraması yaptığınızda sanki kablosuz ağmış gibi bu yazıcıya bağlanır.

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın yazıcısı
Hp laserjet pro p1102w. Bu yazıcılarda standart özellik olarak wifi mevcut. Laptop veya wifi özelliği olan cep telefonunuzla wifi taraması yaptığınızda sanki kablosuz ağmış gibi bu yazıcıya bağlanır.

hocam yazıcı wifi açık telefondan normal wifi aratıyorum görmüyor programdan aratıyorum yine görmüyor bi yapamadım gitti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt