Nokia C6-01 Belle Hakkında Yardım edebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altunsz01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Belle Hakkında Yardım edebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce C6-01 aldım telefon güzel kullanışlı ama birkaç sorum olcaktı.. Telefon aldığımda annayydı ben onu belleye çevirdim ve telefon kitli konumdayken resimdeki gibi bir çizgi oluşuyor bu bir sorun mu ?

ikinci ben belleyi kurunca hafıza kartında baya bir dosya oluştu bunları silmem sorun oluşturur mu ve yha yeni hafıza kartıma aktarmadan telefonu kullanabilir miyim ? direk deneyeceğim ama telefonu bozmak istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

keys1903

keys1903

Üye
cızgı orjınal bxdede var

altunsz01

Üye
    Konu Sahibi
hıım peki kasma oluyor mu snde uygulamaların nasıl bende 4 oyun var sadece telefonu fazlada kullanmıyorum kasıyor bazen oluyor mu sende de ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
öyle bir çizgiye denk gelmedim bu tuş kilidini kullanmıyorum belki kilidin özelliğidir
kasma konusunda yaklaşık 70-80 civarı program ve oyun mevcut cihazımda
ana menüdeki programları kendine göre klasörlere koyarsan belki rahatlar ben öyle yaptım menü rahatladı
hafıza kartına kurulu oyun ve programların varsa hafıza kartındaki dosyaları silersen bunlar gider ama telefonun çalışmasını engelleyen birşey olmaz sonuçta tüm ana sistem cihazda yüklü
hafıza kartına kurduğun program ve oyunlar çok önemli değilse fotoğraf, müzik ve diğer belgelerini bir yere alıp hafıza kartını biçimlendirebilirsin ;)

altunsz01

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir çizgiye denk gelmedim bu tuş kilidini kullanmıyorum belki kilidin özelliğidir
kasma konusunda yaklaşık 70-80 civarı program ve oyun mevcut cihazımda
ana menüdeki programları kendine göre klasörlere koyarsan belki rahatlar ben öyle yaptım menü rahatladı
hafıza kartına kurulu oyun ve programların varsa hafıza kartındaki dosyaları silersen bunlar gider ama telefonun çalışmasını engelleyen birşey olmaz sonuçta tüm ana sistem cihazda yüklü
hafıza kartına kurduğun program ve oyunlar çok önemli değilse fotoğraf, müzik ve diğer belgelerini bir yere alıp hafıza kartını biçimlendirebilirsin ;)

ben belle ye geçince hafıza kartında Nokia Belle adında bir kaç klasör geldi bunları silmem sorun olur mu dediğiniz gibi sistem cihazda yüklü ama neden böyle dosyalar oluştu hafıza kartında onu bilmiyorum .s

KxTR79

KxTR79

Üye
o çizgi nokia nın bir espirisidir.o çizgi altındakı her hangı bır noktaya (klit ) yazısıda dahıl bastıgında tus kılıdı aacılır:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben belle ye geçince hafıza kartında Nokia Belle adında bir kaç klasör geldi bunları silmem sorun olur mu dediğiniz gibi sistem cihazda yüklü ama neden böyle dosyalar oluştu hafıza kartında onu bilmiyorum .s

herkeste var o dosyalar dostum silsen bile dcim 100nokia klasörü resim çektığınde kendi otomatık olarak oluşur sakıncası yok

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

yok dostum hafıza kartındaki hiçbirşey sistemin çalışmasını engellemez
denemek için hafıza kartını çıkartıp telefonu kullan gözüne uygulama ve oyunlar ve duvar kağıtlarından başka bir eksiklik gelmeyecektir sistem normal çalışmaya devam eder

altunsz01

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim bilgiler için .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...