Nokıa C6-01 autofocus eksikligi nasıl giderecem

Sponsorlu Bağlantılar

asisimo

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa C6-01 autofocus eksikligi nasıl giderecem
nokıa c6-01 autofocus eksikligi sonradan giderebiliyormuş fakat bulamadım bilen varmı nasıl olacak yardım ederseniz cok sevinirim :D

nonamex

Üye
autofocus donanimsal bir özellik sonradan giderilemez

asisimo

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
program filan var dedi nokıa yaya sordum oviden bul dediler ya:off::vur

uribaju

uribaju

Üye
olmaz ama yolu var yakın çekimler (kagıt vs)yapmak istiyorsan ön kamerayı kullan veya kameranın ayarlardan megapikselini düşür öyle çek :oke:

asisimo

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
uzak çekimler süper videoda aynı yalnız yakın cekimler igrenç ya 5800 süper yakın cekimleri öyle olsaydı süper olacaktı da neyse artık:tşk::ağlarım:

asisimo

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
başka bi program filan yokmu peki sonradan foto üzerinde oynayabilecegim :ah

uribaju

uribaju

Üye
uzak çekimler süper videoda aynı yalnız yakın cekimler igrenç ya 5800 süper yakın cekimleri öyle olsaydı süper olacaktı da neyse artık:tşk::ağlarım:
af yok arkadaşım normal alırken bilip alsaydın eğer dediğim gibi not vs çekmek istiyorsan ön kamerayı kullan öyle doğada gördüğün börtü böceği çekmek istiyorsan fotoğraf makineleri var sony nin canonun onları tavsiye ederim :oke:

asisimo

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
hehe tamam kardeş ya nie sinir yapıyorsun :d::kop: ben memnunum da şimdi bazen yakın çekim gerekiyo ondan yani:pro:

_ardaa

_ardaa

Üye
yakın çekim için yanına bir tane mercek camı al şu ufak büyüteçlerin merceği onunla çek al sana af, değişik bir öneri ama denemeye değer gerçi biraz komik olur ama işe yararsa neden olmasın:)

cardanadam

cardanadam

Üye
yakın çekim için yanına bir tane mercek camı al şu ufak büyüteçlerin merceği onunla çek al sana af, değişik bir öneri ama denemeye değer gerçi biraz komik olur ama işe yararsa neden olmasın:)

:d: :kop:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
evwt buyutecle oluyor ama dandik degil cam mercekli guzel bir buyutecle yap ;)

marsharun

marsharun

Üye
Telefonu ilk aldığım zamanlar ben de çok uğraşmıştım bu konu ile ilgili ama yok olmuyor:vur Böyle idare edicez yakın çekim çok da lazım olmuyo aslında:oke:

Knight43

Knight43

Üye

af yok arkadaşım normal alırken bilip alsaydın eğer dediğim gibi not vs çekmek istiyorsan ön kamerayı kullan öyle doğada gördüğün börtü böceği çekmek istiyorsan fotoğraf makineleri var sony nin canonun onları tavsiye ederim :oke:

kardeş hiç gülsim yoktu :aha: anlatmak istediğin süper:hmmm ama kullandığın kelimeler börtü böcek falan bittim :aha::aha:

idevlez

idevlez

Üye
ön kamerayla çek birader mükemmel yazı elde ediyor valla

gnc01

Üye
AF sadece yakın cekımler icin degılkı elını mılım kıbrat fotograf berbat oluyor yanı hıc kıpramıcaksın