603 un kamerasının flashi yok. 700 ise yaklaşık 700lira parası var benim maksimum param 650 bir lira yukarı çıkamıyorum. Yoksa nokia 700 çok güzel
603 tutturmuş gidiyo millet bu ne

onergeler için sağolun arkadaşlar. Nokia 700 aldım. Iki gün galaxy wonder kullandım sorunlu cikti. Android gerçekten mükemmel. Nokia 700 aldigima pişman degilim su an ama her an olabilirim. Bundan önce n70 kullanıyordum görebildiğim iki fark var bir dokunmatik olması birde n70in 2 mp sine karşılık 5 mp kamera olması. Internette dolaşma açısından hiçbir farklılık yok. Faceden bile video Izleyemiyorum tarayıcı üzerinden. Belki başka turlu tarayıcılarla izleniyordur ancak daha keşfetmedim![]()

htc bak derim elime geçti bi tane modelini bilmiyorum ama 600 civarı 5 mp kamera flaşlı gayet net android işletim sistemi de cabasi
onergeler için sağolun arkadaşlar. Nokia 700 aldım. Iki gün galaxy wonder kullandım sorunlu cikti. Android gerçekten mükemmel. Nokia 700 aldigima pişman degilim su an ama her an olabilirim. Bundan önce n70 kullanıyordum görebildiğim iki fark var bir dokunmatik olması birde n70in 2 mp sine karşılık 5 mp kamera olması. Internette dolaşma açısından hiçbir farklılık yok. Faceden bile video Izleyemiyorum tarayıcı üzerinden. Belki başka turlu tarayıcılarla izleniyordur ancak daha keşfetmedim![]()
yazılım güncellemelerini yap izlersin 
hangi güncellemeleri yaptınız acaba Faceden mobil görünümlü açınca videolari göstermiyor zaten. Klasik görünüm açıncada flash desteği istiyor. Diğer sitelerden hiç Izleyemiyorum .
ben bütün sitelerden izleyebiliyorumyazılım güncellemelerini yap izlersin
![]()