Nokia c6-01 almalı mıyım.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moonstar90

moonstar90

Üye
603 tutturmuş gidiyo millet bu ne

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ikinci el sony ericson xperia lara baksana hem çok güzel hem de android işletim sistemli.pişman olamazsın.Hem bence c6 dan cok çabuk sıkılırsın.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sağolun önerileriniz için. Şu son bir haftada c6-01 den soğudum sorunlu çıkıyo telefon anlaşılan baya bir. Nokia 603 un entegre flashi olsa alacaktim flash olmayinca resimler pek iyi çıkmıyor. Ya az daha para bulup nokia 700 alacam ya da samsung galaxy ace S5830i alacam. nokiada kullanilan flash lite ile androidlerde kullanılan flash player arasında çok fark var mi. Androidlerde flash playerin kalkacağını duydum bilmiyorum ne kadar doğru bir haber.

majorty

Üye
galaxy ace , c6 01 , 603 kullandım bence 603 almalısın.
galaxy ace android ve işlemcisi pek iyi değil donmalar falan olur.
c6 01 in kamerası baya iyi ama ekranı küçük ve hafif kasmalar oluyor.
603 ün kamerasında flash yok ama 5 mp ile güzel çekimler yapıyor, çook zorlamazsan kasmalar da olmaz.
bence 603

colarap

colarap

Üye
dostum bende de var c601 sadece mesajlaşıyorum ve her gün şarj etmek zorunda kalıyorum kimi arkadaşların daha çok dayanıyo nedenini anlamadım ama benim telefon böyle belle ye geçtim şarj düzelir belki diye ama düzelmedi aynı hala. şarjı hemen bitiyo diye de oyun falan oynayasım gelmiyo şahsen.d

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
valla soğudm c6-01 den :d nokia 603 alacamda entegre flashi yok ya karanlik ortamda resim video çekerken kalite alamiyorsun hiçbirşekilde sanirm galiba:) nokia 700e param yetmiyor. Galaxy ace ye kalacam gibi görünüyo

• Beğen
Tepkiler: colarap

syildirimmm

Üye
android al bence

colarap

colarap

Üye
Dostum bence de android al dokunmatik istiyorsan :)

MaxipmaN

Üye
ben kasım 2011 den beri kullanıyorum kişselleştirince çok zevkli bir kullanımı var c6-01 in ben olsam ace plus falan bakardım 603 ün önrmli eksiklikleri var flas gibi

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
onergeler için sağolun arkadaşlar. Nokia 700 aldım. Iki gün galaxy wonder kullandım sorunlu cikti. Android gerçekten mükemmel. Nokia 700 aldigima pişman degilim su an ama her an olabilirim. Bundan önce n70 kullanıyordum görebildiğim iki fark var bir dokunmatik olması birde n70in 2 mp sine karşılık 5 mp kamera olması. Internette dolaşma açısından hiçbir farklılık yok. Faceden bile video Izleyemiyorum tarayıcı üzerinden. Belki başka turlu tarayıcılarla izleniyordur ancak daha keşfetmedim:)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
onergeler için sağolun arkadaşlar. Nokia 700 aldım. Iki gün galaxy wonder kullandım sorunlu cikti. Android gerçekten mükemmel. Nokia 700 aldigima pişman degilim su an ama her an olabilirim. Bundan önce n70 kullanıyordum görebildiğim iki fark var bir dokunmatik olması birde n70in 2 mp sine karşılık 5 mp kamera olması. Internette dolaşma açısından hiçbir farklılık yok. Faceden bile video Izleyemiyorum tarayıcı üzerinden. Belki başka turlu tarayıcılarla izleniyordur ancak daha keşfetmedim:)

Android alsaydin...Rahat rahat izlerdin :oke:

moonstar90

moonstar90

Üye
htc bak derim elime geçti bi tane modelini bilmiyorum ama 600 civarı 5 mp kamera flaşlı gayet net android işletim sistemi de cabasi

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ben bütün sitelerden izleyebiliyorum :hmmm yazılım güncellemelerini yap izlersin :ok2:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
keşke 701 alsaydın neyse olan olmuş bu arada ben 5800 dan facede video izliyorum nasıl oluyoda sen izleyemiyorsun ????

xqz5

Üye
    Konu Sahibi

ben bütün sitelerden izleyebiliyorum :hmmm yazılım güncellemelerini yap izlersin :ok2:
hangi güncellemeleri yaptınız acaba Faceden mobil görünümlü açınca videolari göstermiyor zaten. Klasik görünüm açıncada flash desteği istiyor. Diğer sitelerden hiç Izleyemiyorum .

Tuba

Tuba

Üye
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt