Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C6-00 v40 web tarayıcısı super olmus.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best OEZIL
Üye
Konu Sahibi
Nokia C6-00 v40 web tarayıcısı super olmus.
Dıger farklar ne blen warmı?
SilentOne
Üye
duygusal ikonlar sistem daha hızlı c6 v40 fw kullandıqımızdan biliyoz
'Patron
Üye
şakamı bu tarayıcı super olmuş diğer farkları bilen varmı? onasıl bir fark
OğuzcanAbi
Üye
flash destegi fln mi?
PureFood
Üye
Başlıkla mesajın farklılığa bak
tuncm10
Üye
web tarayıcısı eski sürümde takılıp kilitlenmeye neden oluyordu şimdi yeni bir arayüz ve görsellik katılmış edge ile bağlanmayla dahi sayfa indirme hızında gözle görülür bi artış var
The Best OEZIL
Üye
Konu Sahibi
Harıtalar hala eski
durukk96
Üye
Bende bir c6 kullanıcısı olarak dün v40.0.21 sürümüne geçtim.Her şeyi süper,gözle görülebir bir hız artışı var.Ayrıca tarayıcı da süper opera,bolt gibi tarayıcılara bin basar.
Haritalar hiç te eski değil bu gün yeni güncelledim birsürü değişiklikler var.
The Best OEZIL
Üye
Konu Sahibi
Bende eski v3.04 war ? Web de yazı kopyalama yok mu?
'Patron
Üye
Nasıl browser ? yenı sekme yazı kopyalama falan var mı?
The Best OEZIL
Üye
Konu Sahibi
yenı sekme war. Cok hzlı ama kopyalama yı cozemedm
fenerlifuat
Üye
resim koyun da bizde farkı görelim
Dream0ver
Üye
bi yazıyı kopyalama yok, linkin üstüne basılı tutunca kopyala ve yeni sekmede aç geliyo. gayet iyi yani, hem operanın 11.1'inde çok güzel kopyalama gelmiş tavsiye ederim
6.1 de de var
SilentOne
Üye
laa cfw kurun görün ben sırf c6v40 cfw yüklüyon bir ton hata olmasına raqmen sadece tarayıcı için insan 1 kere kullandımı bırakamıyor
The Best OEZIL
Üye
Konu Sahibi
cepnet yawas olsa ble tarayıcı cok hzlı sayfaları acıyo
SilentOne
Üye
baya hızlı yha
nalcam22
Üye
Bizede bi Gelse yazılım
The Best OEZIL
Üye
Konu Sahibi
Yazı kopyalama özelligı de olşa. Super olcadı. Ama yınede harika. Opera minı den daha hızlı
ultrayer6
Üye
sırf merak ettiğim için yeni cwf attım gerçekten harika olmuş çok hızlanmış (opera mini'den daha hızlı) ve sekme özelliği falan gelmiş. Üstelik flaş görüntülerde falan kasmıyor ve ağır sayfaları bile hızlı yüklüyor harika yaa.
Güle güle opera mini 6, Merhaba NokiaBrowser 7.3.1.25
lafbaz
Üye
ya bende bu versionu yükleyince müzik çalarda donma problemi meydana geldi müzikleri filn acamıyorum