O zaman uda yı sil bir de öyle flaşla.
sevgili kardeşim temiz portta bir türlü paylaştığın modları uygulayıp kullanamıyorum yapıyorum flash atıyorum ne olur biliyormsuusn beyaz ekran siyah çarpı işareti öyle kalıyor pili çıkartmak zorunda kalyıorsun valla çok korktum flash yandı diyepeki. X6'larda böyle bir durum vardı.

Hiç korkmadan mod uygulayabilirsin. Ben günde 30 flaş attığım oldu.En son söylediğin imkansız. Keşke olsa
Senin sorunun mod sorunu. Bazı modlar C6v41 portuyla uyumsuz olduğundan telefon açılmayabiliyor. Hiç telaşlanmana gerek yok. Bir mod uyumsuz ise Nokia boot olur fakat bir hata ile karşılaştığından direkt restart atar. Flaş yanarsa daha flaş biterken ekran kararır açılır. Habire reset atar ya da beyaz ekran donuk kalır.
Rom sen düşük versiyon veya başka bir telefona ait veriyon flaşlamadıkça yanmazHiç korkmadan mod uygulayabilirsin. Ben günde 30 flaş attığım oldu.
umts modunda şebeke gidiyor...
Bir konuda bilgi almak istiyorum kullandıgım telefon x6 rm-559 son guncelemeyi yaptım sw sürüm v.12.0.091 olarak gunceledi anlıyamadıgım araştırdıgımda versıyon 40.0.002 mevcut neden son guncelemeyı göremıyorum birde içinde turkcell in logosu var sılmek ıstedıgımde sılemıyorum sızın verdıginızı yukleyebılırmıyım bırde yöntemi yuklersek nasıl yuklerız saygılar