Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O zaman uda yı sil bir de öyle flaşla.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
O zaman uda yı sil bir de öyle flaşla.

o zaman ofw yapar gibi değil cfw flashlar gibi yapmam lazım çünkü cnt yanmıyor kardeşim temiz porta yayınladığın modlardan kafama göre ekledim ma tel açılmadı bi daha eski cfw me döndüm bende

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:hmmm peki. X6'larda böyle bir durum vardı.

hakimnokta

hakimnokta

Üye
cfw güzel ellerinize sağlık ama benim medya çalışmıyor

----------Eklendi @ 16:58:17 ---------- Yazıldı @ 16:54:47 ----------

daha önceki mesajlarda telefonu kapat aç demişsiniz yaptım oldu artık çalışıyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
:hmmm peki. X6'larda böyle bir durum vardı.
sevgili kardeşim temiz portta bir türlü paylaştığın modları uygulayıp kullanamıyorum yapıyorum flash atıyorum ne olur biliyormsuusn beyaz ekran siyah çarpı işareti öyle kalıyor pili çıkartmak zorunda kalyıorsun valla çok korktum flash yandı diye
acaba diyorum modlardamı çakışma oldu yoksa temixz porttamı sorun var
bi emu programıolacak abi tele atmadan oradan deneyeceksin sanal pc gibi virtual box misali olsa süper olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En son söylediğin imkansız. Keşke olsa :)
Senin sorunun mod sorunu. Bazı modlar C6v41 portuyla uyumsuz olduğundan telefon açılmayabiliyor. Hiç telaşlanmana gerek yok. Bir mod uyumsuz ise Nokia boot olur fakat bir hata ile karşılaştığından direkt restart atar. Flaş yanarsa daha flaş biterken ekran kararır açılır. Habire reset atar ya da beyaz ekran donuk kalır.

Rom sen düşük versiyon veya başka bir telefona ait veriyon flaşlamadıkça yanmaz :oke: Hiç korkmadan mod uygulayabilirsin. Ben günde 30 flaş attığım oldu.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
En son söylediğin imkansız. Keşke olsa :)
Senin sorunun mod sorunu. Bazı modlar C6v41 portuyla uyumsuz olduğundan telefon açılmayabiliyor. Hiç telaşlanmana gerek yok. Bir mod uyumsuz ise Nokia boot olur fakat bir hata ile karşılaştığından direkt restart atar. Flaş yanarsa daha flaş biterken ekran kararır açılır. Habire reset atar ya da beyaz ekran donuk kalır.

Rom sen düşük versiyon veya başka bir telefona ait veriyon flaşlamadıkça yanmaz :oke: Hiç korkmadan mod uygulayabilirsin. Ben günde 30 flaş attığım oldu.

valla kardeşim düşük versiyon attım farkında olmadan yanmadı Allah tan senin paylaştığın mod paketi varya ondan yaptım hepsini c6v41 mi değilmi hiç dikkat etmedim önceden başka versiyon atıyorudum sorun olmuyordu ama

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Modların düşük versiyonu etki etmez, fw nin düşük versiyonu yakar romu :oke:

gencayx

gencayx

Üye
umts modunda şebeke gidiyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
gencayx

gencayx

Üye
soru çözüldü..

doctorrr

doctorrr

Üye
baba link kırık bakıver hele..

Luck1

Luck1

Üye
ellerine sağlık güzel çalışma. en kısa sürede 5230 v51.0.02 için özel CFW'nizi bekliyorum..

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Nokia X6 V40.0.002 diyor fakat benim V21.0.004 güncelleme aradım fakat telefonunuz güncel diyor. Şuan ben bunu kurabilirmiyim acaba ?

ForGer

ForGer

Üye
Beyler indirme linkleri pert.Elinde 5800 v60 c6 v41 port olan varsa uploadlaya bilirmi?

dj_onur

dj_onur

Üye
5800 temiz portunda ne gbi hatalar war modlayan arkadaslar yardmcı olablrmi?

SUNWEST_39

Üye
selam kardesim rica etsem 5530 un 4x4 veya 5x3 menulusunu yaparmisin. menu grid sapitti.ben d e calismiyorda

seloyahsi

seloyahsi

Üye
Bir konuda bilgi almak istiyorum kullandıgım telefon x6 rm-559 son guncelemeyi yaptım sw sürüm v.12.0.091 olarak gunceledi anlıyamadıgım araştırdıgımda versıyon 40.0.002 mevcut neden son guncelemeyı göremıyorum birde içinde turkcell in logosu var sılmek ıstedıgımde sılemıyorum sızın verdıginızı yukleyebılırmıyım bırde yöntemi yuklersek nasıl yuklerız saygılar

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Bir konuda bilgi almak istiyorum kullandıgım telefon x6 rm-559 son guncelemeyi yaptım sw sürüm v.12.0.091 olarak gunceledi anlıyamadıgım araştırdıgımda versıyon 40.0.002 mevcut neden son guncelemeyı göremıyorum birde içinde turkcell in logosu var sılmek ıstedıgımde sılemıyorum sızın verdıginızı yukleyebılırmıyım bırde yöntemi yuklersek nasıl yuklerız saygılar

Kardeş benzer güncelleme sorunu bende de vardı Nemesis Service Suite ile telefonun product kodunu değiştirdim sonra güncellemeyi görüyor. Forumda bulabilirsin

Üst Alt