Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

cilgin tankci

Üye
cilgin tankci http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...0-x6-v40-yenilendi-32-556838.html#post4121526
Rambo kardeş benim tel.X6 bluetootla başka bir nokıa 8MP kamerası olan telefondan resim atıyoruz X6 kabul etmiyor,bir türlü resim gönderemiyoruz,diğer video dosyaları gönderiyor sadece resimleri atamıyoruz başka bir sony ericson telle denedik gene olmadı pikseli düşük telefonlarla kabul ediyor ama onlarla etmiyor,bu neden kaynaklanıyor bununla bir ilgilenirseniz memnun olurum.

Bu CFW yi mi flaşladın?

Rambo kardeş ben c6 tabanlı cfw yi flaşladığımda oluyor,mesala omega 4.6 oldu .Bugün orjinal FW yi yükledim tekrar bluetootla denedik resimleri orjinal yazılımda alabiliyoruz ,bilmem başkasının başına geldimi? MP seli yüksek olan resimleri alamıyoruz.yani HAckli versiyonlarda oluyor bu galiba ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Değişik bir hata. Görülme olasılığı biraz düşük o yüzden fazla karşılaşan olmamıştır. Normalde Bluetooth telefon özelliklerine bakmaz dosyaları alır. Nasıl oluyorda böyle bir hata oluşuyor hangi mod etkiliyor bilmiyorum.

cilgin tankci

Üye
Mutlaka çakışan bir program var demekki,orjinal yazılımda denedik gayet normal dosyaları alıyor,orjinal versiyonu hackledim o şekilde denedim gene almadı,5 mp resimleri rahat alıyor ama 8 mp ve üstlerini almıyor.Video ve diğer dosyalarda sorun yok onları boyut ne olursa alıyor,sorun resimlerde ama düşük mp lerde sorun yok ????

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Rambo kardas bu sayfada ki c6 v41 port hakknda az blglendrr msn beni.3.Partı uygulama yuklumu silinen bilesen war mi? Ovi vs gbi :) ??

chief

Üye
selam hocam tuşların durup dururken yanmaması için bi çözüm varmı

----------Eklendi @ 17:21:18 ---------- Yazıldı @ 17:18:42 ----------

ve de bazı programlar çalışmıyor. skype mesela

hellmast3r

Üye
Öncelikle merhaba arkadaşım bı kac sorum olucaktı sana ben 5230(RM-588) kullanıcısıyım ufak bı dıkkat hatası sonucu v51 yukledım telefona dolayısıyla dusuk surume gecemıyorum suan yanı yaptıgın omega yada maxıpower'ı falan yukleyemıyorum. surum dusurebılırmıyım dıye bıraz baktım ama yok nette gosterdıklerı yontemlerın hıc bırı ıse yaramıyo yasadıgım yerde telefonun surumunu dusurebılen bı telefoncuda yok sormadıgım yer kalmadı. en sonunda kendım sıstem modlamayla ugrastım falan bu nokıanın bıldırımler wıdgetını bı turlu bı turlu yapamadım elımde senın paylastıgın mod arsıvı var onun ıcındekını denıyorum olmuyo sısteme entegre edıyorum FWE ıle ama flash attıgımda telefon acılınca ev ekranı hala orjınal ekran bıldırımler wıdgetı yok sıs dosyası olarak buldum onu kurdum oda calısmadı senden sadece bu wıdget ıcın yardım ıstıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo kardas bu sayfada ki c6 v41 port hakknda az blglendrr msn beni.3.Partı uygulama yuklumu silinen bilesen war mi? Ovi vs gbi :) ??

Benim değiştirdiğim tek ayar İngilizce dilin üzerine Türkçe dili eklemektir. Diğer herşey Binh24 portunda nasılsa öyle kalıyor. Orjinal C6'nın direkt saf portlanmış halidir.

selam hocam tuşların durup dururken yanmaması için bi çözüm varmı

----------Eklendi @ 17:21:18 ---------- Yazıldı @ 17:18:42 ----------

ve de bazı programlar çalışmıyor. skype mesela

Bu bir saf porttur. Bu portun düzenlenerek dediğin hatalardan arındırılmış CFW leri forumda mevcuttur. Ör: Maxi Power.

Öncelikle merhaba arkadaşım bı kac sorum olucaktı sana ben 5230(RM-588) kullanıcısıyım ufak bı dıkkat hatası sonucu v51 yukledım telefona dolayısıyla dusuk surume gecemıyorum suan yanı yaptıgın omega yada maxıpower'ı falan yukleyemıyorum. surum dusurebılırmıyım dıye bıraz baktım ama yok nette gosterdıklerı yontemlerın hıc bırı ıse yaramıyo yasadıgım yerde telefonun surumunu dusurebılen bı telefoncuda yok sormadıgım yer kalmadı. en sonunda kendım sıstem modlamayla ugrastım falan bu nokıanın bıldırımler wıdgetını bı turlu bı turlu yapamadım elımde senın paylastıgın mod arsıvı var onun ıcındekını denıyorum olmuyo sısteme entegre edıyorum FWE ıle ama flash attıgımda telefon acılınca ev ekranı hala orjınal ekran bıldırımler wıdgetı yok sıs dosyası olarak buldum onu kurdum oda calısmadı senden sadece bu wıdget ıcın yardım ıstıyorum

Normalde mod uygulanınca normal bir şekilde çalışır. Sen C6 CFW si mi kullanıyorsun acaba? Eğer orjinal FW için modlama yapıyorsan modun uyumsuzluğundan dolayı böyle bir hata ile karşılaşıyorsun demektir.

ibaran1988

ibaran1988

Üye
RamboFT kardeşim 5800 için verdiğin Cfw yi indirdim Phoenix le atmaya çalışıyorum ''RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05'' okunamadı bulunamadı gibi bir hata alıyorum.ban yardımcı olabilir misin?

----------Eklendi @ 17:58:00 ---------- Yazıldı @ 17:57:15 ----------

telefonum 5800 V60 Black Şİmiden tşkler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
RamboFT kardeşim 5800 için verdiğin Cfw yi indirdim Phoenix le atmaya çalışıyorum ''RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05'' okunamadı bulunamadı gibi bir hata alıyorum.ban yardımcı olabilir misin?

----------Eklendi @ 17:58:00 ---------- Yazıldı @ 17:57:15 ----------

telefonum 5800 V60 Black Şİmiden tşkler

Phoenix ile flaş atmadığım için bu hatayı bilmiyorum. Tekrar dosyayı indir bozulmuş olabilir. JAF ile flaşmanı öneririm.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Anılbaran kardes kayar kapak ayarlarnı maxi power de kaldrdn mi? Die sormustm ama ;)

hellmast3r

Üye
Normalde mod uygulanınca normal bir şekilde çalışır. Sen C6 CFW si mi kullanıyorsun acaba? Eğer orjinal FW için modlama yapıyorsan modun uyumsuzluğundan dolayı böyle bir hata ile karşılaşıyorsun demektir.

Benim Kullandıgım EURO2 Black turkey cwm hangı tur fw nın ustunde ıstedıgımız gıbı oynayabılırız ? yanı ıstedıgımız modları calıstırabılırız

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Ya rambo kardes su modlarını tekrar paylasr msn? Rica etsem ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim Kullandıgım EURO2 Black turkey cwm hangı tur fw nın ustunde ıstedıgımız gıbı oynayabılırız ? yanı ıstedıgımız modları calıstırabılırız

Bunları tam olarak bende bilmiyorum. Bazı modlar her iki sistemde de çalışıyor. Bunu kendin deneyerek bulacaksın.

----------Eklendi @ 22:31:55 ---------- Yazıldı @ 22:31:40 ----------

Ya rambo kardes su modlarını tekrar paylasr msn? Rica etsem ;)

Paylaştım zaten :ok2:

lgkg300

lgkg300

Üye
jaf ile de yüklenmedi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5230 V51.0.002 ve Nokia 5530 V40.0.003 için C6v41 Türkçe Port linkleri konuya eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: fixana1
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Rambo kardeş; bir kaç sorum olacak, yanıtlarsan sevinirim:

* yenilendi derken sadece kayar kapak ayarları mı kaldırıldı? başka bir değişiklik yapıldı mı?

* şu orjinal 5800 ofw deki .core dosyasını düzenlemenin sağlam bir yolu yok mu? ben c6 cfw de yaptığım gibi düzenledim ve kaydettim ama flashladığım zaman tel. açılmıyor. bir yolu mutlaka olmalı :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo kardeş; bir kaç sorum olacak, yanıtlarsan sevinirim:

* yenilendi derken sadece kayar kapak ayarları mı kaldırıldı? başka bir değişiklik yapıldı mı?

* şu orjinal 5800 ofw deki .core dosyasını düzenlemenin sağlam bir yolu yok mu? ben c6 cfw de yaptığım gibi düzenledim ve kaydettim ama flashladığım zaman tel. açılmıyor. bir yolu mutlaka olmalı :hmmm

Yenilendi yazan portlar için yapılan değişikliklerde zaten konuda yazıyor. Hiçbir değişiklik yapılmadı. 5230 V51 ve 5530 V40'ın Türkçe portları eksikti onları yapıp konuya ekledim.

Nokia Core Editor'ü kullanabilirsin. Forumda konusu vardı.

kraldost

kraldost

Üye
indirmek için direk link versene keke neden bu kadar uğraştırıyorsun genede sağol emeğine sağlık

Üst Alt