x6 da anıl bu dört çarpı dört menülarda neden c6 white tema bembeyaz diğil ekran ışığı kısık yardımcı olurmusn birde her temayı menüda bu tukcell yazan yer temayla alakası olmayan bir görüntü oluyor allah rıza için yardımcı olurmusn
x6 da anıl bu dört çarpı dört menülarda neden c6 white tema bembeyaz diğil ekran ışığı kısık yardımcı olurmusn birde her temayı menüda bu tukcell yazan yer temayla alakası olmayan bir görüntü oluyor allah rıza için yardımcı olurmusn
Arkadaşlar işim yarıda kaldı. Türkçe sözlük ve bildirimler widgetini ekleyemedim. P.tesi gecesi işlemleri tamamlayıp, Salı günü linkleri konuya ekleyeceğim.
Merhaba. Yeni yüklenecek temiz portta Haritalar vb. güncellemelerin yüklenememe sorununu da gözden geçirirseniz seviniriz. Çalışmalarınız için teşekkürler.
Senin bu mesajını gördüm ve hemen test ettim. Öyle bir sorun yok. Kardeşimin telefonundan attığım kilitle mesajı ile telefon kilitlendi. Sen kilitleme mesajını eksi ya da hatalı yazıyorsundur. 5230 v51.0.002 C6 portlusunu kullanıyorum.
Teşekkür ederim openstar abi. Bu sorunsuz portlar sayesinde hem modderler sorun gidermekle uğraşmaktan kurtuldu hem de üyeler rahat etti. Önceden hatasız bir port için CFW tavsiye edilirdi. Şuan itibariyle bu durum değişti İsteyen CFW kullanır isteyen temiz port.
---------- Post added at 14:52:17 ---------- Previous post was at 13:08:03 ----------
Nokia N97 ve N97 Mini'ler için önceden yapılmış olan C6v40 portuda yeniden düzenlendi. Şimdi upload ediliyor. N97 portları hakkında detaylı bilgi konuya eklenmiştir.