Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Binh24 N97'ye portlamış. Mini versiyonu yok. Yalnız sadece C6v40'ı portlamış. Diğerlerinde N97 yok.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Nokia C6 V42.0.004 Türkçe temiz portları konuya eklenmiştir. esqalsiz' Alıntı: peki bu port ısnı bundan baska yapan brsı war mı? Genişletmek için tıkla ... Var tabi. Ama ben tanımıyorum. Binh24 stabil ve güncel yapmasaydı başkalarını takip ederdim. Bu üye çok sağlam. Başkası yapsada takip etmem
Nokia C6 V42.0.004 Türkçe temiz portları konuya eklenmiştir. esqalsiz' Alıntı: peki bu port ısnı bundan baska yapan brsı war mı? Genişletmek için tıkla ... Var tabi. Ama ben tanımıyorum. Binh24 stabil ve güncel yapmasaydı başkalarını takip ederdim. Bu üye çok sağlam. Başkası yapsada takip etmem
esqalsiz Üye anladm kards binh in symbian latino ile alakası war mı? Bu knu hakknda blgn war mi kards? ----------Eklendi @ 20:51:44 ---------- Yazıldı @ 20:50:59 ---------- ayrca paylasmn icn tesekkur ederm
anladm kards binh in symbian latino ile alakası war mı? Bu knu hakknda blgn war mi kards? ----------Eklendi @ 20:51:44 ---------- Yazıldı @ 20:50:59 ---------- ayrca paylasmn icn tesekkur ederm
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... esqalsiz' Alıntı: anladm kards binh in symbian latino ile alakası war mı? Bu knu hakknda blgn war mi kards? ----------Eklendi @ 20:51:44 ---------- Yazıldı @ 20:50:59 ---------- ayrca paylasmn icn tesekkur ederm Genişletmek için tıkla ... Symbian latino ile bir alakası yok. Bu üye kendi başına uğraşıyor diye biliyorum (duybinh24.blogspot.com sitesi var). Rica ederim
Kabız Civciv' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... esqalsiz' Alıntı: anladm kards binh in symbian latino ile alakası war mı? Bu knu hakknda blgn war mi kards? ----------Eklendi @ 20:51:44 ---------- Yazıldı @ 20:50:59 ---------- ayrca paylasmn icn tesekkur ederm Genişletmek için tıkla ... Symbian latino ile bir alakası yok. Bu üye kendi başına uğraşıyor diye biliyorum (duybinh24.blogspot.com sitesi var). Rica ederim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Belki de uyumsuzluk/stabillik sorunları oluyordur. En iyisini yapan bilir. Adam zaten özel CFW sunmuyor, belki ondandır. Herşey orjinalindeki gibi olsun diyordur.
Belki de uyumsuzluk/stabillik sorunları oluyordur. En iyisini yapan bilir. Adam zaten özel CFW sunmuyor, belki ondandır. Herşey orjinalindeki gibi olsun diyordur.