Nokia_Connectivity_Cable_Driver_tur.msi hata = Bu Bilgisayarlarda Yüklü Nokia Connectivty Driver Sürünümü yüklemeye çalıştığınızdan daha yeni. Yüklemeye Devam Etmeyecek
Rambo_FT ustaa herşeyi yapıorum ama MCU, PPM ve APE bunları parlatıncaa her biri için gözat tan dosya seçmemi istiyo onları ne seçicem onu bılmıorum :S kafama görede seçmiyim yanii :S mcu seçerken zaten indirdiklerımden bişi seçemıorum :S
yaa verdiğin linki hatim ettim :S o MCU ya tıklayıncaa bi dosya seçmemi istiyo oda indirdiğim portun içinde uyumlu bişey yok. dierlerinede tıklayınca aynı şekılde gözattan bişeyler seçmem için pencere açılıo ondada ne seçiceğimi bilmıorum. daha once bu forumdan v52.... için c6 yüklemiştim ama bu neden böyle sorun oldu anlamadım :S yinede saol bn bi sekilde kurmaya çalışırım artık )
yaa verdiğin linki hatim ettim :S o MCU ya tıklayıncaa bi dosya seçmemi istiyo oda indirdiğim portun içinde uyumlu bişey yok. dierlerinede tıklayınca aynı şekılde gözattan bişeyler seçmem için pencere açılıo ondada ne seçiceğimi bilmıorum. daha once bu forumdan v52.... için c6 yüklemiştim ama bu neden böyle sorun oldu anlamadım :S yinede saol bn bi sekilde kurmaya çalışırım artık )