Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia c6-00 kullanıcıları yardımınıza ihticamın var!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okanblbn1
Üye
Konu Sahibi
Nokia c6-00 kullanıcıları yardımınıza ihticamın var!
Bugun bir telefon bayisine gittim NOKİA C6-00 almak için ama satıcı adam almanı tavsiye etmiyorum filan dedi.Moralim bozuldu.Acaba gerçekten sizdede çok sorun çıkarıyor mu?
El~PisToLeRo
Üye
Dokunmatigi çok kötü dostum almısken hassas kapasitif ekran biseyler bak.
C6-01'i almanı tavsiye ederim 599 liraya düstü fiyatı çok iyi bir model..
By_GaBLiN
Üye
Evet C6-01 Alabilirsin
Ocean258
Üye
aynen adam dogru soylemıs.. arkadasında dedıgı gıbı dokunmatı cok kotuymus bende cok forumda okudum bunu..
okanblbn1
Üye
Konu Sahibi
çok teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alıcam
61semih
Üye
kapasitif ekranlı alda gerısı sana kalmıs en azından basmatık yada bazı arkadsların deyımıyle abanmatık olmasın
umut681
Üye
c6-01 dururken c6 almak mantıklı değil.ayrıca içim gitti c5-03 almasaydım c6-01 bekleseydim keşke diye fiyatların düşeceği söyleniyordu meğer doğruymuş bu c6-01 ilede kalmayacak çoğu telefonunda indrime gidecek nokia kendi resmi açıklamasında var.
c6-01 dururken c6 almak mantıklı değil.ayrıca içim gitti c5-03 almasaydım c6-01 bekleseydim keşke diye fiyatların düşeceği söyleniyordu meğer doğruymuş bu c6-01 ilede kalmayacak çoğu telefonunda indrime gidecek nokia kendi resmi açıklamasında var.
arkadaşda söylemiş 599 tl ye düştüğünü c6-01 ini ilk başlarda c6 yla c6-01 arasında bende çok kalmıştım ama c6yı gördüysen acayip kalın 5800 dan farkı yoknerdeyse c6-01 de kalın ama en azından fazla değil bende karar verdim gittim samsung galaxy sl aldım (nerden nereye ) büyük bi u dönüşü yaptım