Nokia c6-00 kullanıcıları yardımınıza ihticamın var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okanblbn1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-00 kullanıcıları yardımınıza ihticamın var!
Bugun bir telefon bayisine gittim NOKİA C6-00 almak için ama satıcı adam almanı tavsiye etmiyorum filan dedi.Moralim bozuldu.Acaba gerçekten sizdede çok sorun çıkarıyor mu?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dokunmatigi çok kötü dostum almısken hassas kapasitif ekran biseyler bak.
C6-01'i almanı tavsiye ederim 599 liraya düstü fiyatı çok iyi bir model..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet C6-01 Alabilirsin

Ocean258

Ocean258

Üye
aynen adam dogru soylemıs.. arkadasında dedıgı gıbı dokunmatı cok kotuymus bende cok forumda okudum bunu..

okanblbn1

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alıcam :)

61semih

61semih

Üye
kapasitif ekranlı alda gerısı sana kalmıs en azından basmatık yada bazı arkadsların deyımıyle abanmatık olmasın :)

umut681

umut681

Üye
c6-01 dururken c6 almak mantıklı değil.ayrıca içim gitti c5-03 almasaydım c6-01 bekleseydim keşke diye fiyatların düşeceği söyleniyordu meğer doğruymuş bu c6-01 ilede kalmayacak çoğu telefonunda indrime gidecek nokia kendi resmi açıklamasında var.

okanblbn1

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 dururken c6 almak mantıklı değil.ayrıca içim gitti c5-03 almasaydım c6-01 bekleseydim keşke diye fiyatların düşeceği söyleniyordu meğer doğruymuş bu c6-01 ilede kalmayacak çoğu telefonunda indrime gidecek nokia kendi resmi açıklamasında var.

C6-01 belli bir stoklamı satılıyor yani :S bir an önce almam gerekiyo :)

'Patron

'Patron

Üye
c6-01 teknosada sanırım ındırımde ama yukselır gerı kaçıra indirimi hemen al

umut681

umut681

Üye
C6-01 belli bir stoklamı satılıyor yani :S bir an önce almam gerekiyo :)

onu bilmiyorum ama stok olabilirde olmayabilirde ama şu kesin ki bu telefonun satışı patlayacak değeri bu yüzden yükselir biraz.

Kefelon

Üye
Dokunmatigi çok kötü dostum almısken hassas kapasitif ekran biseyler bak.
C6-01'i almanı tavsiye ederim 599 liraya düstü fiyatı çok iyi bir model..
arkadaşda söylemiş 599 tl ye düştüğünü c6-01 ini ilk başlarda c6 yla c6-01 arasında bende çok kalmıştım ama c6yı gördüysen acayip kalın 5800 dan farkı yoknerdeyse c6-01 de kalın ama en azından fazla değil bende karar verdim gittim samsung galaxy sl aldım :d: (nerden nereye :d: ) büyük bi u dönüşü yaptım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt