Nokia C6-00 Hakkında Neler Dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-00 Hakkında Neler Dersiniz?
Arkadaşlar C6-00 almayı düşünüyorum.Tercihimin sebebi kızaklı klavye+dokunmatik ekran ve kaydadeğer özellikleri herhangi eksi veya artı yönleri nelerdir. Önerebileceğiniz daha iyi telefon var mı (Nokia)? Teşekkürler..

anılbaran

anılbaran

Üye
sen bılırsın kardesım al ama ne kadara alcaksın :bilmm

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
c6-01 al daha iyi

ka2000dir

ka2000dir

Üye
benden söylemesi ben kullanıyorum ama çak memnun değilim bence illa klavye olcak diyosan e6 e7 klavye olmasada olur dersen c6-01

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen c6-01 :alkis

Kedi Yavrusu

Üye
c6-01

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
benden söylemesi ben kullanıyorum ama çak memnun değilim bence illa klavye olcak diyosan e6 e7 klavye olmasada olur dersen c6-01
Memnun olmamanın sebebi nedir? e6'nın klavyesi telefonda çok yer kaplıyo ekran küçük. tipi güzel değil telin ama E7 güzelmiş ama fiyatıda güzelmiş :)=

----------Eklendi @ 14:31:13 ---------- Yazıldı @ 14:27:21 ----------

Yorumlar için saolun. Fakat C6-01 'i de incelemiştim sırf dokunmatikten ibaret kullanmaktansa C6-00 daha iyi olur çift seçenek var diye düşündüm. 530-580 tl civarı sıfır olarak almayı düşünüyorum.

Kedi Yavrusu

Üye
bizim onu önermemizde bir bildiğimiz var. Multitouch ekran, symbian belle gelecek, hd oyunlar açıyor, dehşet birşey. Pişman olursun bak

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
eywallah işletim sistemide s60^3 müş bak bunu bilmiyodum. Binevi N8, işler değişti şimdi..

Uçan Depik

Üye
c6-00 güzel telefon ben kullanıyorum ufak sorunlar var onlar fw ile giderilebiliyor ;)
oyun için gpsp emulator iş görüyor fakat bu fiyata bi android telefonda alabilirsin
çünkü devir android devri :D
Ama telefonda kronik olarak bi sorun yok...
gönül rahatlığı ile alabilirsin

Kedi Yavrusu

Üye
n8'in işletim sistemi o telefon. Bilmiyor muydun :D symbian belle var birebir android olmuş o da gelecek c6-01'e bak :)

----------Eklendi @ 20:19:32 ---------- Yazıldı @ 20:18:58 ----------

ha bu arada s^3 olacak s60^3 değil. :)

lord_keles

lord_keles

Üye
Dostum c6 alacagına ozaman n97 al ucuzladı artı c6 dan daha ustun

lord1902

Üye
Bende de C6 var. Android varken nokıa alınmaz. Ne anna ne belle symbian batman da gelse kurtaramaz

Symbianist

Symbianist

Üye
ben hiç birşey demem

'Patron

'Patron

Üye
c6-01 :oke:

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah. Herşey için saolun. C6-01 alıyorum ozaman. Fikir değiştirmem için gerekli sebepleri aldım

zafer_s

Üye
bnm c600 da kamera video sorunu var videolar donuyo genellıkle ama donmadı mı süper :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt