Nokia C6-00 Eski Sürüme Dönme Yardım Ediinn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

durukk96

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-00 Eski Sürüme Dönme Yardım Ediinn
Arkadaşlar birkaç gün önce cihazı v20.0.42 sürümünden v40.0.21 e yükselttim fakat memnun değilim.v40.0.21 için cfw aradım fakat bulamadım(herhalde sürüm yeni çıktığı için).Az önce de navifirm ile v20.0.42 sürümünu indirip flashlamayı denedim fakat cihaz açılmadı tekrar yeni sürümü yükledim.Eski sürüme geçmenin başka bir yolu varmıdır lütfen bi yardım edin

-starkiller-

-starkiller-

Üye
malesef bizdeki jaf ile mümkün değil bir süre v40 ile idare ediceksin

ultrayer6

ultrayer6

Üye
nokialarda geri dönüş imkansızdır. daima ileri gidersin geriye gidemezsin. gitmeye çalıştığın taktirde cihazın gümler.

MjKaaN

MjKaaN

Üye
nokialarda geri dönüş imkansızdır. daima ileri gidersin geriye gidemezsin. gitmeye çalıştığın taktirde cihazın gümler.
<br />
<br />
hoş olmamış bu olay , bi çaresi olmadığına eminmisin

PureFood

PureFood

Üye
Millet can atıyor yeni versiyon çıktı diye herkes süper diyor sen beğenmedim diyon :D Neyini beğenmedin hacı.

durukk96

Üye
    Konu Sahibi
Millet can atıyor yeni versiyon çıktı diye herkes süper diyor sen beğenmedim diyon :D Neyini beğenmedin hacı.

bu sürümde sadece internet browserı güzel.Sorunlar çözülmemiş eski sürümdeki sorunlar hala var.En azından eski sürümün sorunlarını hackleyerek çözüyordum.Ama bu yeni sürüm için cfw yok.Bu yüzden eski sürüme dönmek istiyorum!!

-efşan

-efşan

Üye
dostum downgrade işlemini elindeki imkanlarla yapmak zor box lazım ancak oda bu tür sl3 cihazlarda ihtimal rom yakarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt