Nokia C5-03'da Facebook videoları indirmeden izlenebiliyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brk_nl

brk_nl

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03'da Facebook videoları indirmeden izlenebiliyor mu ?
Nokia C5-03'da Facebook videoları indirmeden izlenebiliyor mu ? Lutfen C5-03 alan arklar yardımcı olabılır mı?

'Patron

'Patron

Üye
Cevap Gelirse arkadaşlardan sevinirim. bende merak ediyorum. ben youtube ye girdım bugun c5 03 le video açılıyodu (yani şu ortadaki yuvarlak donuyodu) beklemedım çıktım. ama facede denemedım hiç. açılıyordur umarım.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Facebookta videolari izlemek istiyorsan bolt browser 2.50 yükle. Kurduktan sonra prefences diye bi yer var oraya tıkla orda media setting var oraya bas çıkan yerde ilkine no de sonrakine yes de bunları yaptıktan sonra videolari izleyebilirsin. (ikisine de no dersen videolari indirerek izlersın ben öyle yapıyorum gayet güzel oluyor hem videonun boyutu da düşüyor...)

'Patron

'Patron

Üye
gablin. bolt icin ve warsa sertifika istemeyen uygulamalar/oyunlar/temalar icn bi link werirmisin? senin kullandigin.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bu Boltun Linki

Bu Opera Javascript Destekli MaxiCep.Com - Bilgilendirme Facebookta Gezmek İçin İdeaL Çok Sekme Açarsan Hafıza Dolu Uyarısı Alırsın

Bu Da Opera Javascript Yok MaxiCep.Com - Bilgilendirme Bunda Uyarı Almazsın

BununLa Youtube Da RahatLıkLa Video İzLiyebiLiRsin http://www.maxicep.com/attachments/59581d1289059555/

Windows Live Messenger TR MaxiCep.Com - Bilgilendirme

Asphalt 4 HD MaxiCep.Com - Bilgilendirme

Win7 Black Teması Beğeneceğinden Eminim MaxiCep.Com - Bilgilendirme

• Beğen
Tepkiler: watercity, molandtheturco, brk_nl ve 2 diğerleri
'Patron

'Patron

Üye
çok sağol kardeş. Boltu denıcem. msn içnde sağol. opera vardı bende zaten temada guzel :) you tube programı telde kendınden yukluydu zaten gerek yokmustu ona :) bide şu xplore varmıs sanırım onun lınkını verırmısın sana zahmet .?

brk_nl

brk_nl

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için cok tesekkur ederım :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Rica Ederim...

• Beğen
Tepkiler: emrealanya007
'Patron

'Patron

Üye
Saol gablin :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Rica Ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt