nokia c5-03

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanalbir

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03
Arkadaşlar ben nokia c5-03 aldım internete girince youtube videolarını izleyebiliyorum ama facebook videolarını izleyemiyorum ayrıca resimleri önizlemeli güzel bir şekilde görmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim programı falan varsa şimdiden teşekkür ederim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
facebook tan sadece bolt ile izlenir. Touch.facebook.com adresine gir istediğin videonun üstüne bas indirsin sonra izle

sanalbir

Üye
    Konu Sahibi
facebook tan sadece bolt ile izlenir. Touch.facebook.com adresine gir istediğin videonun üstüne bas indirsin sonra izle
sadece facebook değil mesela tjk tv izliyeceğim ama olmuyuor kafayı yiyeceğim yaaa..
ayrıca mesela hafıza kartımdaki resimleri program aracılığı ile görebilme ihtimalim yok mu çünkü resmin üzerine tıklıyorum resim açılıyor geri dedikten sonra diğer resme geçiyorum yardımcı olursa sevinirim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sadece facebook değil mesela tjk tv izliyeceğim ama olmuyuor kafayı yiyeceğim yaaa..
ayrıca mesela hafıza kartımdaki resimleri program aracılığı ile görebilme ihtimalim yok mu çünkü resmin üzerine tıklıyorum resim açılıyor geri dedikten sonra diğer resme geçiyorum yardımcı olursa sevinirim

Yok Tv İzleyemiyorsun SPB TV Var Eğer O Kanal Varsa İzleyebilirsin. Resim Meselesine Gelince Şu Konuya Bak http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...a-s60v3-s60v5-symbianos9-x-signed-446699.html :oke:

sanalbir

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

watercity

watercity

Üye
yanlış anlamadıysam kaydırma yapmadan resim degiştiriyosun geri diyerek resim açılınca saga veya sola dogru kaydır resmi diger resme geçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt