Nokia C5-03 Uygun Cfw

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Uygun Cfw
S.aleyküm arkadaşlar , belki bazılarınız benim gibi umutlanıp bu konuya baktınız ama malesef benim'de diğer arkadaşlarımında canını sıkan problem hakkında sorum olucak!
Şu elimizde olan Nokia C5-03 'e uygun bir cfw nasıl bulabiliriz , sadece nokia'ya mı bağlıyız yoksa , yok mu bu işin ehli bunu halledebilecek bir arkadaş emin olun bıktım telefonu satıcağım en sonunda ya o kadar tiskindirdi ,
hack desek hack ilede olmuyor zaten , cfw ile hack'i karşılaştırırsak cfw nin sevdiğim yanı telefon hafızasınadan ve ram'den hafıza kazanımı sağlanması ki bu telefon için büyük bir nimet olur , telefon aşırı donuyor birşey'de yüklü değil anasını sattımının telefonunda aldığım güne lanet ettim yaa hangi akla hizmet edip gidip aldıysam kafama dank ediyor ama işte o zaman durum buna müsaitti dokunmatik'e alışık olduğum için neyse konuyu saptırmayım.
Sıkıntım şu ki benim gibi düşünenlerde vardır. Bu telefonu nasıl ayaklandırırız yani hızlandırırız yok mu buna uygun cfw ? Varmı önerisi olan yükleyen deneyen program öneren bu takım bilgilere ihtiyacım var şimdiden yardımcı olan ve olmayan herkese teşekkürlerimi sunar hayırlı günler diliyorum , İyi forumlar....

srserikrs

srserikrs

Üye
Aynen bnde katılıyorum

ahmetc503

kardeş haklısın bende güzel cfw arıyorum ayrıca c503 de 600 mhz işlemci var 5800 da (tam emin değilim ?) nerdeyse yarısı kadar yani c503 iyi bile bende c503 kullanıyorum ve bidaha asla nokıanın symbian gibi orta seviye tel almam keşke bunu alcama galaxy ace falan alsaydım... bari düzgün bi cfw bulalımda telefon biraz adam olsun

Whiteheat

Üye

Şu anki en iyi cfw bu olsa gerek.
Şöyle bir kaç arkadaş birleşip bi takım grup cfw yapsak çok iyi olur aslında ama çoğunun zamanı yoktur.

srserikrs

srserikrs

Üye
kardeş sende çalışıyo mu? Bnm inglizcem yok anlatır mısın

AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
Ya burda ki cfwnin tester olduğunu söylüyo forum açmış adam kendisi yapmış ingilizce cfw özellikleriniz yazmış işte cpu da artış , donma ve buglar yok , eskisine oranla daha hızlı daha stabil , eskisine oranla daha iyi performans daha fazla pil ömründe artış 100 % symbian belle görünümü ve 100 % anna ikon olduğunu falan söylüyo ya yapmasına flashlamasına flashlarımda telefon elimde patlarsa kötü olur bizim forumda yokmu bunu yapacak olan zamanım olsa kendim uğraşıp yapıcam zamanım yok sabah 6 akşam 8 iş var anasını satım yaa =S

AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
İşte sıkıntıda burda ya adam akıllı denemeden yapamıyoruz baya uğraşmak lazım yemin ediyorum zamanım müsait olsa yemicem içmicem bu anasını sattımının telefonunu hackleyip flashlıcam ama kahrolsun zamanım yok sabahın köründe kalk 6 da işe git zaten trafik akşam 8 - 9 gibi evde ol yemek ye yorgunluktan iptal oluyorum zaten yaa ama kafaya koydum halledicem bu işi yada başka biri halledicek:off: :vur:stres:

<zxc

<zxc

Üye
güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...