NOKİA C5-03-SAMSUNG 5620 MONTE Arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA C5-03-SAMSUNG 5620 MONTE Arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz
Başlıktada belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım.Bana artısı ve eksisi ile yardımcı olmanızı bekliyorum .Başka telefonda önerebilirsiniz (Bu telefonların fiyatlarına yakın olcak biçimde)

Starsley

C503 işlemcisi hızlı 600 mhz 10.2 mb internet hızı var 5mp kamera var ve 32gb harici hafıza var tavsiyem c503 :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Monte'nin artıları= 3g+kapasitif ekran
C503'ün artıları= 5 mp kamera+600 mhz işlemci
C5-03'de 600 mhz işlemci olmasına rağmen eski bir işletim sistemi kullanıyor S^3 olsa neyse de S60 V5 kullanması uygulamalar açısından kötü. Tavsiyem Montedir Java işletim sistemi olduğundan son derece hızlıdır ;) Ayrıca C5-03 pek de 5 mp gibi durmuyor nedense.
İki telefon arasındaki kamera farkı:

baranselona

baranselona

Üye
ayrıca c5-03 kullanıcılarının fabrikasyon hatası gibi bi sorundan şikayetçi olduklarını gördüm 1 değil 2 değil baya bi kullanıcı aynı sorundan dert yanıyodu altta kasa çatlıyodu ve bunuda kullanıcı hatası olarak görüyodu servis ve zaten artık nokianın eski versyon symbian telefonlarından uzak durmak gerek(resetlenme-virüs) ayrıca rezistif ekran ve görüntülü konuşmada yok eğer çok fazla uygulama istemem diyosanız monte çok daha akıllıca bir seçim olacaktır

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
Hangisine karar verceğimi iyice şaşırdım

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Samsung 7233 al Teknosa da 539 tl Kapasitif ekran güzel bişey

baranselona

baranselona

Üye
723 e 539 lira kesinlikle verilmez
samsung galaxy mini(400-500 tl arası android 2.2 froyo işletim sistemli 3.14 inç ekran 240x320 çözünürlük)
LG GT-540 (teknosada kampanyalı 399 lira şu aralar android 1.6 ile geliyor güncellenebiliyor )

bu cihazlara bakmanı öneririm galaxy 5 ekranı küçük fazla kullanışlı değil galaxy mini yi al bence c5-03 le monte arasında da monteyi öneririm

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimalle fikrim değişmesse 3-5 güne kadar c5 03 alıcam

Starsley

Hayırlı olsun güzel seçim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt