Nokia C5-03 Model Telefon Flash Player Konusunda Destek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ugurzengin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Model Telefon Flash Player Konusunda Destek İstiyorum
Arkadaşlar Nokia C5-03 Modelli Telefon Kullanmaktayım İnternet Üzerinden Sitelerdeki Videoları İzlemek İstediğimde Bana Flash Player Yükleyin Uyarısı Veriyor . Yani Videoları İzleyemiyorum Bir Kça Siteden Program Aldım bu forumdanda Aldım ama Bana Desteklenmeyen uygulama Hatası veriyor Programlar Bana Bu Cİhaza Uygun Olan Ve İnternetteki Videoları İzleme İmkanı Sağlayacak Programı Update Edermisiniz. Yada Yardımcı Olurmusunuz. Şimdiden Teşekkürler.:ağlarım:

watercity

watercity

Üye
arkadaşım bu telefonda facebook youtubedaki videoları açacak flash player direk yok o özellik n8 de var diye biliyorum. telfonun kendisinde bulunan youtube uygulamasıyla birlikte mobil youtubeden video izleyebilirsin onu açıyor.Ayrıca bolt browser 2.5 sürümüyle birlikte facebookdaki videoları açıyorum ben tam ekran yapamadım ama açıyor.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
http://www.maxicep.com/attachments/46990d1272449456/ Burdaki programla youtube da ki videoları rahatlıkla izleyebilirsin. Ayrıca facebooktan video izlemek istiyorsan bolt browser 2.50 yükle. (Facebook videolarını indirerek izlemek istiyorsan preferences de media setting var oraya tıkla ordan yes no diye yazılar var no de sonra ok de sonra tekrar yes no gelecek ona da no de sonra ok de. Ben öyle yapıyorum)

SilentOne

SilentOne

Üye
bolttan facede videolar bnden izlenmiyor yha

ugurzengin

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Mynet olsun youtube olsun video sitelerinden video izleme imkanı sunan tek bir program yokmu?

nevares

Üye
tamamiyle tarayıcan kaynaklı bi sorun herkes yakınıyor bu sorundan dolayı bolt da berbat bi program neden skyfire engellerlerki

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye

Üst Alt