Nokia C5-03 Galeri Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
owner26

owner26

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Galeri Sorunu
Nokia C5-03 model telefonumda galeride resimlere girdiğimde önizlemelerin yüklenmesi çok uzun sürüyor bazen yüklenmiyor bile. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ? Hafıza kartım 8 gb 3 gb boş alanı var. Telefona cwf attım (Fertile Celes FP1). Önizlemelerin hızlı yüklenmesi için neler yapmalıyım ?

anılbaran

anılbaran

Üye
aşırı fazla resim varsa bu çok normal

Secret26

Secret26

Üye
Ne yazık ki aşırı resim varsa kasar arkadaşın dediği gibi...

EkO_37

EkO_37

Üye
maalesef bizim telefonun kaderi bu, işlemci hızı ve ram yeterli deil kamera 5mpde çekince haliyle kasıyor açamıyor resimleri en azından görüntü modunu değiştirebilseydik örneğin sadece isim hali olsaydı ozman hız bir şekilde ulaşırdık :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nokia C5-03 model telefonumda galeride resimlere girdiğimde önizlemelerin yüklenmesi çok uzun sürüyor bazen yüklenmiyor bile. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ? Hafıza kartım 8 gb 3 gb boş alanı var. Telefona cwf attım (Fertile Celes FP1). Önizlemelerin hızlı yüklenmesi için neler yapmalıyım ?

klasör oluşturursan kasma olayı olmaz

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
klasör oluştur özel felan diye öyle gruplandır başka çaresi yok diğer şöyle 1 ghz telefonlarda 3d görüntülü saniyesinde yükleniyor bu s60v5 lerün alayı öküz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynı sorun bende de var..300 den fazla resim var ve ara sıra açmamazlık yapıyor.4-5 resim yükleniyor gerisi kalıyor ve açılmıyor.galeriden çıkıp tekrar giriyorum düzeliyor. 16 gb class 10 hafıza kartı var. klasörleme yaptım. bakalım etki edecek mi

ecel54

ecel54

Üye
bende 715 tane fotoğraf var hemen yüklüyor :ehe

serkan56

serkan56

Üye
nasıl hızlı yüklüyor telefon çok dolu deyil ozaman

sinanorta

sinanorta

Üye
Eğer telefonun içindeki resimlerinin pikseli çok büyükse donma yapar. Mesela sen 300 tane N8 ile çekilmiş fotoğraf koy donma yapar diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt