Nokia C5-03 dokunmatiği saçmalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 dokunmatiği saçmalıyor
arkadaşlar nokia c5-03 kullanıcısıyım teli alalı 1yıl falan oldu bugün telde ekrada çıkışa basıyorum seçenekler çıkıyor 3 e basıyorum 7 yazıyor bir hasarda görmedi tel ?
garantiye yollayamayı düşünüyorum ama tel cfw li az önce navi firmden orjinal fw indirip kurdum garantide sıkıntı olurmu bide göndersem acaba nezaman yollarlar ?

okanbiz

okanbiz

Üye
15 iş günü içinde telefonun geri gelmesi gerekmektedir sıkıntı olacağını sanmam eğer orjinali kurduysan bendede c5-03 var inşALLAH başıma gelmez

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
    Konu Sahibi
inşallah dostum bakalım yollıyacam yarın

okanbiz

okanbiz

Üye
benimki 2. el işte orası sakat o yüzden daha önce çok telefon kırdıydım :) ordan biliyorum 15 gün içerisinde gelir :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ayarlardan Ekran kalibrasyonu tekrardan kalibre etmeyi denedin mi?

Ayarlar/ telefon/ dokunma girişi/ dokunmtk. ekr. kalbrasyon

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
    Konu Sahibi
denedim üst sol üst sağ tamam ama amlt sola gelince basıyorum basıyorum algılamıyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
O zaman direk servise götür kardeş, hiç uğraşma...

Telefonda hack felan varsa iptal et, cfw filan yüklü ise orjinal yazılıma dön sonra başın ağrımasın serviste..

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
    Konu Sahibi
orjinal olarak işte navifirm den indirdiğim yazılımı kurdum

KayraBey

KayraBey

Üye
Sol alt kısım benim eski 5800'da da bir süre sonra sıkıntı olmuştu.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tamamdır o zaman, Yolla gitsin servise :oke:

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
    Konu Sahibi
yollıyacam bakalım yarın neler olacak :)

sinanorta

sinanorta

Üye
Ben 1 kere CFW kurduydum. Sonra garantiye yollayacağım diye orjinal FW kurdum yükledim. Sorunum aldığımdan beri dokunmatiğinde bir yamukluk vardı. :) Garantiye verdim ve sorunum çözülmüş bir şekilde adlım.

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu beni rahatlattı işte :) gönül rahatlığıyla yollayacağım ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
yolla kardeş servislik telefon. :D benim 5800 da sağ üstte aynı problem var telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. xperia u yada xperia neo v alacağım.

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
    Konu Sahibi
hocam babamda xperia neo var telefon süper kamerasından işletim sistemine symbian artık eskide kaldı :( artık android zamanı :D

sinanorta

sinanorta

Üye
garantiden gelince beni bilgilendirirsin

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler telefon bugün servisten geldi beklediğimden hızlı geldi ekranı komple telefonun ön tarafını değiştirmişler köşesinde kırık vardı okda gitmiş çok memnunum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...