Bu fiyata nokia c5-03 ilk gelen alır !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirly35

izmirly35

Üye
    Konu Sahibi
Bu fiyata nokia c5-03 ilk gelen alır !
Telefonumun Sadece Arka Kapağında Kılcal Çizikler Vardır Onun Dışında Hiçbir Yerinde Çizik,Vuruk,Kırık,Dökük Yoktur Ekran'da Kesinlikle Ölü Piksel Ve Çizik Yoktur Telefonum 09/04/2011 Tarihinde Bornova'dan Alınmıştır 2013 Yılına Kadar Garantisi Devam Etmektedir Herhangi Bir Sorun Olduğunda İstediğiniz Telpa Servisine Götürüp Garantiye Yollayabilirsiniz !
Kutu İçeriği
-Nokia C5-03
-Orjinal Nokia Şarj Aleti
-Orjinal Nokia Kulaklık
-Mini USB Kablo
-Garanti Belgesi
-Fatura
-Kullanım Kitapçığı + Ovi Kitapçığı
-Hediye Silikon Kılıf

Beni 05374331913 Nolu Numaradan Rahatsız Edip Mesaj Atabilirsiniz :) SMS'lere 5 Dk İçinde Geri Dönüş Sağlarım !
İzmir İçi Elden Teslim Yapılır (Aliağa'da Cihazı Görme Şansınız Vardır)
İş Bankası Hesabıma Önce Havale Sonra Kargo Şeklinde Yollayabilirim
Ptt Kapıda Ödeme İle Gönderebilirim +10 TL Komisyon Farkını Koyarım

Sahibinden.com'dan Almak İsteyenler İçin :
Gittigidiyor.com'dan Almak İsteyenler İçin :

Narutodth

Narutodth

Üye
samsung monte ile takas düşünürmüsün? aksesuarları tam ne arka kapağında nede ekranda çizik yok telefon 6 aylık daha 18 ay garantisi duruyor telpa garantili..

izmirly35

izmirly35

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın biladerim Samsung Wave Almak İstiyorum O Yüzden Satıyorum Zaten Cihazı ;)

izmirly35

izmirly35

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat Yazmayı Unutmuşuz Kimsede Hocam Fiyatı Unutmuşsun Demiyor :) Cihaz İçin İstediğim Fiyat 350 Tl'dir Arkadaşlar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sıfırı ztn 400 .

izmirly35

izmirly35

Üye
    Konu Sahibi
Ben en ucuz 450 tlye buldum ! Ayrıca telefojdn dha 3 aylk faturada'da 500 tl yazıyor

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
hiç çizik yok aynısı 8 gb hafıza kartı ile beraber 275 lira 21 ay daha garantisi var. Bende! ilk gelen kapar 05392659646

Narutodth

Narutodth

Üye
benim faturadada 500 yazıyor monte :D

kardoo

Üye
arkadaslar acil yardim bende e72 nokia var orjinal nasil satiliga cikaracam yardim edermisiniz lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt