Nokia C5 00 Video YARDIM EDİN !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dangeras

dangeras

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5 00 Video YARDIM EDİN !!!
Arkadaşlar c5 00 telefonda video çekemiyorum yani çekmeye basladıktan 20 saniye sonra telefon donuyor ve mecburen bataryasını çıkarmak zorunda kalıyorum Yardım Edecekler lütfen cevaplasın Şimdiden teşekkürler ...

dangeras

dangeras

Üye
    Konu Sahibi
ya bilen biri yokmu ya da hiç böyle sorunla karşılaşılmadı mı :S

pRime.

pRime.

Üye
Hard format atmayı dene, düzelmiyorsa servise ver.

dangeras

dangeras

Üye
    Konu Sahibi
saolasın hocam ama hard format nasıl atılıyor c5 e 6600 da 4 tusa basıyordun bunda nasıl yardımın için saolasın şimdiden ...

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
arkadaşım bende c5-00 kullanıyorum yardımcı olabilirım istersen ?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Arkadaş olsun yardımcı:eheFormatla düzelir hiç olmazsa normal biçimlendir:oke:

pRime.

pRime.

Üye
saolasın hocam ama hard format nasıl atılıyor c5 e 6600 da 4 tusa basıyordun bunda nasıl yardımın için saolasın şimdiden ...

Telefon kapalıyken *, 3, yeşil(arama tuşu), kapama tuşlarına aynı anda basılı tut. :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:bye2:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
*#7370# yi kullanabilirsin aynı işlem daha kolay :)

61semih

61semih

Üye
arkadaşım ilk once şunu sorayım sorunu tespıt etmek ıcın cekılen vıdeoyu hafıza kartınamı kayıtedıyorsun?hafıza kartınaysa kartın hızı dusuktur class 6 veya 10 olursa boyle bır sorunla karşılaşmazsın.sunu denıyerek bunu anlıyabılırsın vıdeo cekım degerlerını endusuge getır sorun cıkarmazsa sorun hafıza kartındadır.daha hızlı bır hafıza kartı almaktan başka çare yok yada vıdeo kalıtesınden odun vermekten.yuksek degerdekı vıdeo verılerı hafıza kartına akratılırken kartın hızı buna yeişemiyor ye takılmalar meydana gelyordur.:evet:

celatx

celatx

Üye
doğru benim 3120c dede aynı sorun olmuştu hafıza kartı kalitesiz kaliteyi düşürdüm çalıştı

dangeras

dangeras

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar sorun çözüldü Hfıza kartıma virüs girmis 2 gb lik kart 8.6 gb lik virüs var diyor nasıl anlamadım ama formatla geçti :D İlgilenen herkese ayrı ayrı TEŞEKKÜRLER ...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:bye2::bye2:

celatx

celatx

Üye
virüsün boyutunu nasıl ölçtün yav :allalla: :ehe

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Oha ne alaka neyse :bye2:

• Beğen
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Evet :oke:

• Beğen
mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
Arkadaşım kusura bakma yazım hatası :)
her tlfda oluyo sanırım tuşlar tam olarak *#7370#
symbian olan telefonlar için geçerli .

----------Eklendi @ 14:59:09 ---------- Yazıldı @ 14:58:20 ----------

Arkadaşım kusura bakma yazım hatası :)
her tlfda oluyo sanırım tuşlar tam olarak *#7370#
symbian olan telefonlar için geçerli .

61semih

61semih

Üye
doğru benim 3120c dede aynı sorun olmuştu hafıza kartı kalitesiz kaliteyi düşürdüm çalıştı

hafız kartı kalıtesız degıl verı aktarım hızı duşüktür muhtemelen hafıza kartı alırcak class 6 veya class 10 olmasına dıkkat edılmelı fıyatta bıraz artıs olsada hd cekımlerde performans boyle alınır yoksa takılmalar yaşanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt