Nokia C5-00 Rehber sorunu.Düzeltemiyorum :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-00 Rehber sorunu.Düzeltemiyorum :(
S.a arkadaşlar.

Rehbere giriyorum.herhangi bi numaranın üstüne geliyorum ve ' Aç ' yani ortadaki tuşa basıyorum fakat ekran menüye geçiyor direk.kendini bi önceki menü sayfasına atıyor.yani Detaylı göremiyorum.

Ayrıca numaraları kaydettikten sonra ' Düzelt ' seçeneği yok.kişiyi silip tekrardan kaydetmem gerekiyor.
Bunun sorunu ne olabilir ?
çok uyuz bir durum düzeltme yok ve ayrıca ' Aç ' ı tıklayınca Rehberden atıyor...

nuryakup

nuryakup

Üye
evet aynen ben de o durum söz konusu rehberde bir numara üzerinde aç dediğim zamann menüye geçiyor.. çözümünü bilen var mı????

Hooligan™

Hooligan™

Üye
Bendede Oluo

bayosman

Üye
bende kullanıyorum şimdi dedigini yaptım ama senin dedigin gibi olmuyor

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
hmm.. demek tek sorun bnde deil.bnce ilk sürümler hatalı.bi güncellemek gerek. v 032.010 en son sürümde yüklü aldıgım gibi yani.tekrardan yükletcem yenilicem madem bakalım nolcak.yapan warsa sonuçu yazsın ltfen..

bayosman senin versyon kaç ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bende böyle bir sorun olmadı. Yazılım güncellemesi yapın derim.

Estaba

Üye
Günceleme yapın Düzeliyor ama bu seferde sıkıntı olarak sayarmısınız bilemem ama..!

navigasyonu acınca bluetooth açılsın mı diye bi uyarı veriyor :) anlamadım ama yeni güncellemelerle düzelecegini umuyorum.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
"bluetooth açılsınmı" mesajı bir sorun değil. telefon menüsünden ayarlara gir. Genel>Konumlama>Konumlama Yöntemleri> kısmından Bluetooth GPS seçeneğini pasif yap. o seçenek seçili olduğu için navigasyonu açtığında öyle bir uyarı alıyorsun.

"Yardımlı GPS"
"Tümleşik GPS"
ve tercihen "Şebeke tabanlı" yı aktifleştir.

"Şebeke tabanlı" aktif olursa navigasyonu açtığında uyduları bulurken 3-5 kb veri gider. Uyduları bulmada sorun yaşamıyorsan Şebeke tabanlı seçeneğini de pasif yapabilirsin.

skalendero

skalendero

Üye
arkadaşlar bendede oluyordu ama sorunu buldum sonra. şöyle yapınca dzeliyor
rehbere girin herhangi bir isim üzerinde seçenekler deyin sonraayarlar a gelin oradan gösterilecek rehberi açın ve telefon hafıza ile sim hafızayı seçin tamam deyin sonra düzeliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt