Nokia c3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3
Arkadaşlar nokia c3 hakkındaki görüşlerinizi yorumlarınızı bekliyorum

erkut17500

Üye
Ben sipariş verdim elime geçince yazarım buraya.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bekliyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim arkadaşım kullanıyor. Opera Mini ile face giriyor ve mesaj yazıyor. (Zaten telefonu başka bi şey için kullanmaz.:naughty:)

uygulama ve internet hızlı fazla önemli değilse alınabilir. Telefon sağlam görünüyor. Şekli vs de hoş. Ama bana göre değil. :ehe

Burak

Üye
yigenım kullanıyor. Gayet guzel telefon.
Hıcbır sorunu yok. Wlan olması cok ıyı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet. o telefonda wi-fi olması beni şaşırtmisti. Ama iyi oluyor. Okulda falan. :)

serseri6092

serseri6092

Üye
karşden ben 6 aydır kullanıyorum teli hiç bir sorunu yok kalvyeli olamsı tam msj telefonu bnde o yüzden aldım :ehe sana tavsiye derim wi-fi de oalsmı çok büyük avantaj alırsan pişman olamssın :)

pasha14

pasha14

Üye
Özellik olarak çok iyi bir telefon. Almanı tavsiye ediyorum. Fakat sen telefonu ne amaçla kullanacaksın ona göre seçim yapman çok daha doğru olur.

technoblue

technoblue

Üye
Özellik olarak çok iyi bir telefon. Almanı tavsiye ediyorum. Fakat sen telefonu ne amaçla kullanacaksın ona göre seçim yapman çok daha doğru olur.

arkadaş haklı. telefonu ne amaçla kullanacaksın. önemli olan bu. mesajlaşmak içinse alınabilecek telefonlardan bitanesi. klavyesi gayet rahat. ama müzik ihtiyacını karşılamaz mesela. sesi tatmin edici değil. oyun yada farklı uygulamalar için de pek birşey yapamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...