Nokia C3 Wireless sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

arda574

arda574

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 Wireless sorunu..
Arkadaşlar geçen hafta c3 aldım herşeyi doğru düzgün çalışıyor ama bi yerde bi sorun var gibi. Wlan arayıp modemimi buluyorum ve şifreyi girip bağlanıyorum buraya kadar sorun yok. Sonra opera mini'yi açıyorum bir iki sitede geziyorum. ancak Ağıma bağlandıktan 2 - 3 dakika sonra internete girmemeye başlıyor. Bağlı olarak gözüküyo ama asla internete girmiyor. Wlanı açıp kapatıyorum yine girmeye başlıyor. 2-3 dk sonra yine aynı sorun... Bunun bi çözümü var mı ? yada sizde böyle bi sorun old mu ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

farukozer4444

farukozer4444

Üye
sorun modemden de olablir

asdf1907

Üye
menüden internettende anasayfa yı aç belki ordada şifre isteyecektir; şifreyi girdikten sonra tekrar tarayıcıdan acabılırsın baglanması lazım artk

arda574

arda574

Üye
    Konu Sahibi
sorun modemden de olablir

yok modemden değil çünkü abimin e72'si sorunsuz bağlanıyor sorun bende

----------Eklendi @ 19:44:16 ---------- Yazıldı @ 19:42:38 ----------

menüden internettende anasayfa yı aç belki ordada şifre isteyecektir; şifreyi girdikten sonra tekrar tarayıcıdan acabılırsın baglanması lazım artk

bağlantıda sorun yok yukarıdaki simgelere göre bağlı olarak gözüküyo ama kullanmayı denediğimde bağlantı yok diyo

hekar23

hekar23

Üye
Arkadasım bu sorunu haletmediysen şunu da deneyebilirsin.menu-ayarlar-bağlantı-wlan-internet bağlantısı-önce sor. sonra tekrar ınt girdiğinde soru cıkacak wlan mı wap mı wlan ı secerek yapabılırsın. UMARIM İŞİNE YARAR.:hmmm

EnesCimen

EnesCimen

Üye
Arkadaşlar geçen hafta c3 aldım herşeyi doğru düzgün çalışıyor ama bi yerde bi sorun var gibi. Wlan arayıp modemimi buluyorum ve şifreyi girip bağlanıyorum buraya kadar sorun yok. Sonra opera mini'yi açıyorum bir iki sitede geziyorum. ancak Ağıma bağlandıktan 2 - 3 dakika sonra internete girmemeye başlıyor. Bağlı olarak gözüküyo ama asla internete girmiyor. Wlanı açıp kapatıyorum yine girmeye başlıyor. 2-3 dk sonra yine aynı sorun... Bunun bi çözümü var mı ? yada sizde böyle bi sorun old mu ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
aynı sorunun tıpkısı bendede var :).... Modeme bağlıyım ama internet erişimi yok .. Bazen girebiliyorum bazen de modeme rest attıktan sonra. Telefonu biraz kurcaladım ama telefon sanki sim kartının esiri gibi mesela yapılandırma ayarlarını silince msn, kendi tarayıcısı(opera olmayan), posta vb. Programlara girmiyor.sürümüm en son 8.63 ama sorun devam ediyorr.. Birileri yardım etsinn.. Ayrıca evde abimin samsung gt-b7320 si sorunsuz giriyor.

EnesCimen

EnesCimen

Üye
Yardım çıldırcam şimdii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

fiko18

fiko18

Üye
beyler bende c3-00 var daha dün aldım ve sorunsuz nete giriyoru bende öyle sorun olmuyor.

set75

Üye
bendede aynı sorun vaar lanet ola ya

emrkksl

Üye
beyler aynı sorun haftalardır araştryorm modemin ayarlaryla falan oynadm olmuyor, ablamın star girior bnmki girmior lanet olsun.s

paytak479

Üye
Bnmkındede sorun yok

gonzalo54

Üye
Probleme çözüm getirebildiniz mi arkadaşlar

serkanxrap

serkanxrap

Üye
aynı sorun bende de oluşuyo ama bi çözüm olacağını sanmıyorum. opera ile bağlantıdan kaynaklanıyo. telefonun kendi tarayıcısından saatlerce gezseniz bu sorunu almazsınız. wireless de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. bence sebep ;
operadan bir sayfayı ziyaret ettiğinizde opera o sayfayı bir kere yüklüyo ve yükledikten sonra bağlantıyı kesiyo. yani operada o sayfa ne kadar açık kalırsa kalsın online gözükmezsiniz. siz bir süre sonra tekrar bağlanmayı denediğinizde opera sizden tekrar bağlantı seçmenizi istiyo ve bir çok s40 telefonda olduğu gibi java probleminden bağlanamıyo :)

Emin_58

Üye
sLm kardeşlerim Ya ben C3 00 telefonumu şarja taktım batarya tam dolmamıştı şarjdan çıkardım telefonu açtım bütünn herşey silinmiş hesap makinesi bile yok şimdi bu dosyaları nerden bulabilirim ? :angry: C3 ü olan bi arkadaş varsa kendi telefonundaki dosyaları kopyalasa bana gönderse olurmu aceba yardım ederseniz çok sevinirmm