Nokia c3 sorunlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

potter555

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3 sorunlarım
Merhaba arkadaslar telefonu alalı 1 hafta oldu en baslarda güzeldi ama sonra internet canımı sıktı bir yavaslık bazen baglanamama ayrıca program falan indirirorum onları acmak icln internete baglanıyorum bir türlü baglanmıyor. Ayrıca tarayıcı olarak direk opera 4.2 geldi ama hic sevemedim. 6.5 indlrdlm fakat e postamı yazcam ekstra karakter gerekıyor ve 6.5te SYM tusu kullanılmıyor lütfen yardım edın mobil interneti cok kullanırım. Diger bi sorunum mesaj sorunu mesajı cok yavas yazıyor mesela maxicep yazacagım tuslardan maxicep yazıyorum ekrana bakıyorum yavas yavas yazıyor maxicebi sanki bl senkron sorunu var. Yazılım guncellemeler tam yardım edersenız sevinlrlm arkadaslar bu arada fuzel bi ekolayzer ayarı verırsenız süper olur :)

Ln Network

Üye
Ayrıca Sebebini Bilmediğimiz Bir Nedenden Dolayı Sürekli Değişen WLAN Kopma Sorunu Var
Bazıları Otomatik EDGE'ye Bağlanıyor TL Yiyor Diyorsa
Yapılandırma Ayarlarına Girip Oradan Kişisel Yapılandırma Ayarları Yaratsın
WEB'İM Ve Erişim Noktası
Sonra Onları Etkinleştirsin EDGE Devre Dışı Kalacaktır

Tek Problemim WLAN 1 Saate Yakın Çalışıyor Sonra
Kullanmaya Kalktıgımda Ya Servis Yok Diyor
Yada WLAN Varken İnternete Girmiyor
Ama WLANI Kapatıp Açınca Tekrardan Giriyor
20 Dk Da Bir Wlanı Kapatamayız Diye Düşünüyorum ....

tempestshine

tempestshine

Üye
bence fabrika ayarlarına geri döndür.benzer sorunlar bende de vardı.fabrika ayarlarına döndürdüm.herşeyi düzeldi.

Ln Network

Üye
Fabrika Ayarlarına Döndürdüm
Bir Kaç Çözüm Daha Aradım
İnternette Bu Sorunu Yaşayan Çok
Dün Tüm Gün Sorunsuz Çalıştı Şaşırdım
Bugün Gene Başladı
Router Ayarlarındanda Değil
Sorunun Çözümünü Araştırıyorum Bulunca Buradada Paylaşıcam Zaten

tempestshine

tempestshine

Üye
Benimki bazen acaip takılıyor.Videolar silinmiyor.Bir süre sonra siliniyor.1 keresinde opera minide facebooka girmeye çalışırken kendi kendine kapandı.Uzun süre açılmadı ..

mert41994

mert41994

Üye
Telefonun kendi tarayıcısı, nedense zamanla bozulmaya uğradı. Face'i bozuk gösterme, sayfalara bağlanmama gibi hatalar çıktı. Bu genel s40 Nokia sorunu güncellemeler ile düzeleceğini umuyorum.
Opera Mini 6.5 bende kullanmaktayim dediğin gibi Türkçe karakter desteği yok. Yazı yazacağın vakit seçenek tuşu ile Fullscreen Edit seçeneğini seçtiğinde telefonun tüm karakter desteğini alırsın. Program kare olarak gösterir desteklemediği için ama gönderir sıkıntı yapma.
Senkron sorunu da telefonun ram yetersizliğinden dolayı ortaya çıkan sorun. Aynı şekilde tam ekran düzenlemeye geçtiğinde bu sıkıntı ortadan kalkacaktır. Çok uzun metinler için yapılabilecek çözüm yok malesef. Aynı sıkıntıyı yaşarsın.

kalpsizreis

kalpsizreis

Üye
Ekstra şekiller simgeler için menü+tam ekran düzenmeleyi seç sym tuŞu simgeleri açar ;)

calmuk

Üye
Nokia C3 için telefon görüşmelerini otomatik kaydedebileceğim bir program söyler misiniz? Varsa tabi?+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt