Nokia C3 / Nokia E63

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali174

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 / Nokia E63
Arkadaşlar; yeni telefon almaya karar verdim. Ama hangi modeli alamayı karar veremedim:hmmm Nokia C3 ve Nokia E63 arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum kullananlar veya kullanmayanlaran. Ayrıca bu tarz telefon olmak kaydı ile başka marka yada model telefonlarıda yazabilirsiniz görüşleriniz bekliyorum....

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ben de senin gibi kararsız kalmıştm.. ama sonunda c3 aldm 1 ay önce çok memnunum... :)

ali174

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 ve Nokia E63 arasında mı kararsız kaldınız? Benim için internete girmesi ekran büyüklüğü önemli aslında internete rahat girebilmek için siteleri düzgün göstermesi için ekranın büyük olmasını istiyorum.

Nokia c3'ün Wi-Fi nasıl çalışıyor internete girmesi felan nasıl? Ekran boyutu Biraz bilgilendirirseniz iyi olur.

Starsley

E63 forever :oke:

ali174

Üye
    Konu Sahibi
Modeli yazarken kıyaslmada yaparsanız çok iyi olur Mesela:(Bende E63 var C3 kullanmadım ama E63 atıyorum Wi-Fi çok iyi) gibi şeylerde belirtirseniz çok iyi olur.

safakk

safakk

Üye
bildiğim kadarıyla c3 ün işletim sistemi symbian s60 değil ondan dolayı ben c3 ü tavsiye etmem ayrıca bence c3 ün malzeme kalitesi e63 kadar iyi değil ama c3 yeni çıkan bir telefondur yarın bi gün satarken e63 den daha yüksek bi 2.el fiyatı olur
2si arasından e63 ama bence e71 i de düşünmelisin :)

yinesensiz

yinesensiz

Üye
kesinlikle e63 bataryası çok uzun gidiyor wifisi çok kaliteli pdf dosyalarını vs rahatlıkla açabilirsin iş dünyasının kullandığı bi telefondu ofis uygulamalarından dolayı.. ikinci olarak c3 yeni ama işletim sistemi java ama e 63 ün kullandığı işletim sistemi simbyan şuanki fiyatıda 389 lira e 63ün

onderche

Üye
merhaba dostum diğer telefonlar hakkında pek bilgim yok yalnız E72 kullanıyorum wifisi hizli bataryası süper gidiyor kamerası 5px internet dolşaımı telefon dolaşımıda hızlı özellik vs.. olarakda ne ararsan var gerçekten.. eksi tarafları ise ekran çözünürlüğü basta aldıgında bazen yazılım problemi cikartabiliyor oda dil ile ilgili ama öğrenince daha cok begenmeye basliyorsun youtubede video izlemek gibi :)

ali174

Üye
    Konu Sahibi
E71'e baktım ama fiyatı bütçemi geçti kafama C3 yattı gibi ama çok kararsızım E63 mü C3 mü diye benim internete rahat girebileceğim ekranı büyük sorun çıkartmasını istemediğim bir telefon istiyorum ama bu 2 si iyi gibi geldi hangisi dediklerimi daha iyi yapar?

tuncay_ker

Üye
C3 bulaşma kardeş hep donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt