Telefon Tavsiyesi Nokia c3 mü? E63 mü ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

levenx6630

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3 mü? E63 mü ??
Merhaba arkadaşlar.Bu 2 telefon arasında kaldım:hmmm.Kullananlar yardımcı olabilir mi?

mstf_l

mstf_l

Üye
e63 cunku e63 un en azından symbian isletim sistemi var c3 te ise devamlı java uygulamalarla idare etmek zorunda kalırsın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside değil ikisinide önermem illa ikisinden birisi diyosan e63 derim başka önerim bime lg optimus me gelecek 300 lira bence bunu alman daha iyi olur android işletim sitemi falan ama sen bilirsin

pRime.

pRime.

Üye
E63.

levenx6630

Üye
    Konu Sahibi
e63 cunku e63 un en azından symbian isletim sistemi var c3 te ise devamlı java uygulamalarla idare etmek zorunda kalırsın

peki donma ile ilgili bilginiz var mı arkadaşım?internette dolaşırken iki telefon arasında fark var mıdır?

mstf_l

mstf_l

Üye
peki donma ile ilgili bilginiz var mı arkadaşım?internette dolaşırken iki telefon arasında fark var mıdır?
İnternette dolasırken olusan farkı soyle anlatabilirim opera 6nın java surumunu kurdum gecen nefret edip anında cıktım cunku cok yavastı sis versiyonun yanında onu dısında zaten tumlesik web tarayıcılarını kullanacagını sanmam zaten donma olarakta tam olarak neyi kastettigini anlamadım ama ben 2,5aydır hicbir uzun sureli donma sorunuyla karsılasmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...