Nokia C3 (C3-00) Yazılım Güncelleme FOTA yöntemi (Kablosuz)

arkadaslar netten nasıl lıg tv seyredebilirim lütfen yardım edin

arkadaşlar ben bunları yaptım güncelleştirdim ->Ayarlar
->Telefon
->Tel.güncelleştirmlr
->telefn.yazılımı indir sohbete messenger girmemeye başladı neyde olabilir yardımcı olursanız sevinirim

kardeşim telefondan qüncelleyince çoqu zaman olmuyo.
en iyisi USB kablo ile yapmak.ben şu anda V 08.63 kullanıyorum

ordproff

Üye
C3 sms veya txt editor pro.bilen varmı down.

cewdet78

Üye
tey allaım bende güncelleştirdim çalışan programlar çalışmaz oldu nasıl iş bu ya

elif_93

Üye
selamlar.. ben telefonu yeni aldım wlan ayarlarını yapmak istiyorum.. ayarlardan tlfn güncellemelirini yaptım ama olmadı.. bi çok sitede telefonu nokia suite ovi ile 4.60 a yükseltin yazıyo.. ben nokia ovi suite'yi indirdim ama güncellemeyi yapamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..

farıc

Üye
benimki 8.63 güncellenmiş hali c3ün

ByFukara

Üye

Opera ile internete bağlanmaya çalışırken sana şebeke erişimi kullanılsın mı diyecek daha ona evet dedikten sonra sana wifi mi yoksa operatör mü kullanmak istediğini soracak. Seninde wifi yı seçmen gerekiyor.

s.a usta bende 8.70 kurulu ama wifi yine bağlanamıyorum ??

verdiin sitelere girilmiyor mahkeme kararıı...... dior

arkadaşlar c3 e program bulabilecek varmı?

wifi den güncelleme yapamıyorum şebeke bağlantısı yok dıyo

Beyler Benim Bir Sorumwar Bu Wlandan Şifresiz Bir Ağa Bağlatıyı Kuruyorum Tarayıcıdan Girerken Wlan danmı Yoksa Türkcell Wapdenmi Girircendiye Kutu Çıkıyodu 2222ye internet ayarlarını yolladım wlandan bağlanmaya çalıştıgımda sormadan direk türkcel wapden gidiyo bunu nasıl yapa bilirim Paralarımı Yedi İbne Telefon :=) internet bağlantısı önce sorda ama sormuyo... Bi El Atın Şu Duruma