demirr35
Üye
Nokia C3-00 İnternet problemlerim..
Öncelikle şunu söylemek isterim umarım kategorinin bir önemi yoktur.Çünkü problemimi sormak için burdayım herneyse..
Nokia C3 marka bir telefonum var.Neden gittim bunu aldım hiç bilmiyorum..Hiç bir tarayıcıdan yani opera,nokia web,ovi tarayıcı falan ne varsa hiç biri çalışmıyor.Hiç bir siteye girmiyor.Facebook paketim var ve buna tarayıcıdan giremiyorum.Her tarayıcıda hata oluştu diyor ve hatayı açıklamıyor.Facebooka girebildiğim tek yer eskiden arkadasımın web servislerine eklediği m.facebook.com adlı adresten girebiliyorum.Tamam şimdilik yetiyorda ben sırf internet için turkcelle geçtim.Ama hiç bir tarayıcıyı kullanamıyorum.Hadi onuda geçtim tarayıcıya bağlanmadanda bir sayfaya giremiyorum otomatik olarak tarayıcıya atıyor.O facebook hesabınıda nasıl eklediğini hatırlayamıyorum.Twitter paketi yapacağım fakat bu yüzden yapamıyorum.Eğer bildiğiniz birşey varsa söylemekten çekinmeyin
Ayrıca konusunu açmışken eskiden girebildiğim WLAN a yani evimdeki modeme artık giremiyorum.Modem bir problemden dolayı değişti.Parolası kesinlikle doğru.Fakat telefondan bağlanmaya çalışırken güvenlik anahtarı yanlış diyor.Hatta 2 tane leptoptan interneti çekebiliyorum şuanda bu şifreyle.Fakat telefon kabul etmiyor.
Düzelme olanağı varmı? yoksa yeni telefona yolmu gözüktü
Nokia C3 marka bir telefonum var.Neden gittim bunu aldım hiç bilmiyorum..Hiç bir tarayıcıdan yani opera,nokia web,ovi tarayıcı falan ne varsa hiç biri çalışmıyor.Hiç bir siteye girmiyor.Facebook paketim var ve buna tarayıcıdan giremiyorum.Her tarayıcıda hata oluştu diyor ve hatayı açıklamıyor.Facebooka girebildiğim tek yer eskiden arkadasımın web servislerine eklediği m.facebook.com adlı adresten girebiliyorum.Tamam şimdilik yetiyorda ben sırf internet için turkcelle geçtim.Ama hiç bir tarayıcıyı kullanamıyorum.Hadi onuda geçtim tarayıcıya bağlanmadanda bir sayfaya giremiyorum otomatik olarak tarayıcıya atıyor.O facebook hesabınıda nasıl eklediğini hatırlayamıyorum.Twitter paketi yapacağım fakat bu yüzden yapamıyorum.Eğer bildiğiniz birşey varsa söylemekten çekinmeyin
Ayrıca konusunu açmışken eskiden girebildiğim WLAN a yani evimdeki modeme artık giremiyorum.Modem bir problemden dolayı değişti.Parolası kesinlikle doğru.Fakat telefondan bağlanmaya çalışırken güvenlik anahtarı yanlış diyor.Hatta 2 tane leptoptan interneti çekebiliyorum şuanda bu şifreyle.Fakat telefon kabul etmiyor.Düzelme olanağı varmı? yoksa yeni telefona yolmu gözüktü