Nokia C3-00 ile 0.facebook a nasıl girilir...Yardım lüften...

Sponsorlu Bağlantılar

razor1978

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3-00 ile 0.facebook a nasıl girilir...Yardım lüften...
arkadaslar bn miniopera dan girmeyi deniyorum...tarayıcınız uyumlu deil diyor... m.facebook a yönlendirior oda ücretli...ne yapmalıyım nokia c3 ten 0.facebooka girmek için ? simdiden teşekürler...

Utku

Utku

Üye
opera dan mı girmeye çalışıyorsun

razor1978

Üye
    Konu Sahibi
evet nasıl gircm bi bilgin var mı?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Opera haric
ucweb-boltbrowser
yukle kesin olur

mertomertomerto

Üye
arkadaslar bn miniopera dan girmeyi deniyorum...tarayıcınız uyumlu deil diyor... m.facebook a yönlendirior oda ücretli...ne yapmalıyım nokia c3 ten 0.facebooka girmek için ? simdiden teşekürler...
müzik çalar > seçenekler > indirmeler > adrese git . adresi yaarak girebilirsin kardeşim.bende böyle giriyorum

th3chacharol

Üye
cok teskkr ederım arkadsım saolsn

amyleeee

Üye
bende 0.facebook.com a giremiyorum. hatta müzik çalar dan olanı da denedim aynen şöyle yazıyor ;
üzgünüz,0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatöründe kullanılamaz. Mobil operatörünzle iletişimime geçiyorsanız IP adresinizin desteklemediğini söyleyin.
avea müşteri hizmetlerinden mi yapmam gerekiyor yani ? yardımcı olursanız sevinirim

frkn-53

Üye
beyler çok sağolun yaa.benide büyük dertten kurtardınız.bnde operaminiden girmeye çalısıodm.girmiodu.şimdi oldu.eywallah beyler :oke:

Üst Alt