TURKCELL HAT Nokia - c3 Facebook a girerken her türlü ücret alıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boombasticlove

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELL HAT Nokia - c3 Facebook a girerken her türlü ücret alıyor
arkadaşlar turkcell hattım var nokia - c3 cep telefonumun topluluklar bölümünden facebooka girince ücret alıyor.

opera ile 0.facbook tan girerken yine ücret alıyor... oda olmadı face 3333 yazıp gönderdim.. sözde bedava

operadan m.facebook bağlandım.. yine ücret alıyor.. madem ücret alıcan neden face 3333 bedava girmek için yaptırıyorsun.. öylede alıyor böylede alıyor.. ne yapacağımı şaşırdım...

sizce ne yapmalıyım... bırakın 0,5 tl alıyor.. ben 0,5 tl ye internet cafeye gider yarım saat nette takılırım.. yalanmı ?

çözümlerinizi bekliyorum arkadaşlar...:allalla:

asdf1907

Üye
benım hattım avea o sorun bendede var fakat telefonun kendi tarayıcısından hiç denemedım,sorun belkı ordan kaynaklıdır

Burak

Üye
Öncelikle sen yanlış yapıyosun herşeyi. Topluluklar dan girersen tabiki ücret alır.
Operadan girersen tabiki ücret alır.
Ücretsız gırmek ıcın menuden muzık gır. Secenek muzık menusu calma lıstesı secenek ındırılen adrese gıt sonra ordakı yazıları sil. 0.facebook.com yaz ve ucretsiz facebook...

boombasticlove

Üye
    Konu Sahibi
peki ya turcell wap mı turkcell internettmi turkcell gprs denmi bağlanacağım ücret almaması için ? yardımcı olabilirmisiniz

Burak

Üye
turkcell ınternet.

Bu sekılde dedıgım gıbı yaparsan ucret almaz

asdf1907

Üye
dostum ordan gırınce de zaten telefonunn kendı tarayıcısına yönlendiriyor :s

Burak

Üye
kardes zaten bedava facebook telefonların kendı tarayıcısından acılıyor zaten.
Ayrıca face paket de sadece telın kendı tarayıcısından goruntulenebılıyor, kullanılaabılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt