• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia C1-00: Çift SIM Kart Desteği( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia C1-00: Çift SIM Kart Desteği( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Nokia’nın düşük gelirli aileler için tasarladığı, yenilikçi C serisine ait olan yeni cep telefonu gün içerisinde duyuruldu. Giriş seviyesine konumlanan Nokia’nın çift SIM kartlı C1-00 modeli ucuz olmasına nazırın, şık tasarımı ve 6 haftalık bekleme süresi ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekecek. FM radyo ve 3.5 mm kulaklık girişi desteği sunan cihaz, kullanıcılar özel atanmış bir tuş ile kolayca sim kartlar arasında geçiş yapabilecek.

( Nokia C1-00'a ait görsel bir resim )

Çok kısa bir süreç içerisinde satışa sunulması beklenilen cihazın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında elimizde net bir bilgi bulunmuyor.

pepsicocihan

pepsicocihan

Üye
interesting

eç038

eç038

Üye
kolayca geçiş yapacak derken ikisi aynı anda aktif deil mi yaa... nokiadan bunu beklemezdim :(

blackofday

blackofday

Üye
Fiyatının 75 tl civarı olacağı söyleniyor.

everest11

everest11

Üye
artık dusuk gelırrlı dıye bır kavram yok alan trıdent alır vs cın malı gıbı onlarda ıyı ozellık sunuyor
nokıa sympıan 3 ıle umarım tabularını aşar

Aziz™

Üye
güzel cihaz sonuçta fiyatına bakılırsa gayet iyi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Şarjı o kadar tutarsa mükemmel olur, sonuçta o süreye para verecek çok insan tanıyorum. Birisi de ben olabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt