• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia Booklet 3G : Mini Notebook ( Özellikleri / Resimler / Çıkış Tarihi / Fiyatı )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Booklet 3G : Mini Notebook ( Özellikleri / Resimler / Çıkış Tarihi / Fiyatı )

İki gün önce yayınladığımız haber aracılığıyla, Nokia’nın ilk defa cep telefonu harici bir cihaz ile karşımıza çıkacağını bildirmiştik. Nokia, bugün ‘‘Booklet’’ adını verdiği o cihazını tanıttı.

Finlandiyalı dev telefon üreticisi Nokia, bugün ilk defa cep telefonu sektörü hariç bir sektöre daha el attı. Henüz iki gün önce yayınladığımız haber ile Nokia’nın artık bilgisayar sektörüne el atmasının an meselesi olduğunu siz okurlarımıza zaten bildirmiştik. Nokia da bu haberimizi teyit etti ve Nokia ‘‘Booklet 3G’’ isimli mini notebook bilgisayarını duyurdu.

10.1 inç HD Ready ekrana sahip olan Nokia Booklet, 185×264x19.99 mm boyutlarına ve 1.125 kg ağırlığına sahip. Messenger veya diğer sohbet yazılımları üzerinden yapacağınız görüntülü konuşma için cihaza ayrıca 1.3 Megapiksel bir kamerada entegre edilmiş. Dâhili A-GPS özelliği de bulunan Nokia Booklet 3G'de, HD video çıkışı için HDMI portu da hazır olarak gelmekte.

12 saat gibi uzun bir pil ömrüne sahip olan cihaz, Intel Atom işlemcisiyle donatılmış. Mobil piyasada rakibi olan Microsoft’un, Windows işletim sistemi kullanlmış. 3G/HSPA ve Wi-Fi dâhil çok çeşitli bağlantı seçenekleri tüketicilerin internete ve Nokia'nın çok çeşitli Ovi servislerine yüksek hızlarda erişmelerini sağlıyor.

Cihazın çıkış tarihinin ve fiyatının 2 Eylül’de düzenlenecek Nokia World 09’ etkinliğinde duyurulması bekleniyor.

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
2 gün önceki Nokia nın netbook çıkaracağı haberini yazarken bile heyecanlanmıstım ve çıkartması durumunda hemen ilgilenerek alabilecegimi düşünmüstüm ve gerçek oldu sanki. Bu kadar hızlı olacağını beklemesem de, güzel oldu bu haber..

12 Saat pil ömrü bir efsane gibi ama umarım gerçektir . :) Asus un 9 Saat pil ömürlü EEE PC sini almayı düşünürken çok iyi bir alternatif oldu. 2 Eylül de duyurulmasını ve fiyat bilgisini sabırsızlıkla bekliyorum

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ürün bekledigimden kat kat iyi çıktı hem şarj hemde HD ready olması ve Bu HD ready HDMI çıkış ile desteklemesi çok iyi bir özellik çünkü, ben şuanda piyasadaki netbooklar içinde HDMI çıkışı olan bir netbook görmedim...

cihantr

Üye
asus da hdmi çıkışı var 10n modeli olması lazım ama nokia'nın bu modeli daha mobile duruyor

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
vavvvv param olunca alırım kesin

abaesh

Üye
HDMI çıkışını sunduklarına göre sadece pil ömri değil sistem konfigürasyonundada iddialılar anlaşılan...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Çok güzele benziyor.Üstü telefon gibi.:)

Ozan

Ozan

Admin
Fiyatının 799$ olacağı konusuluyor tabi sadece bir söylenti

Bilginize.

you're

you're

Üye
doğrusu nokia severler eminim ki şaşırmıştır.

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
biraz param artsın kaçırmam :)

acictane

acictane

Üye
oha lan buna o buna 1.300 verilirmi

batuhan.karakas

Üye
Amerikadan bu cihazı alırsam Türkiye'de acaba kullanabilecekmiyim. Kendi Turkcell hattımı takarak kullanabilirmiyim sizce.

--------------- Ekleme ---------------

Amerikada Best Buy'da $599.99 fiyatı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt