Nokia bölümünde başka marka ve işletim sistemi olan telefon ismi geçmesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bölümünde başka marka ve işletim sistemi olan telefon ismi geçmesin
arkadaşlar sizden ricam bu bizim güzel nokia bölümünde diğer telefonlar ve işletim sistemleri isimlerini yazmayın çok sinirlerim bozuluyor ben fanatik bir nokiacı olduğum için bana çok sevimsiz geliyor isimlerini bile duymak nokiaya hakaret gibi geliyor bana lütfen kızmayın herkese iyi forumlar herkesin kandili mübarek olsun

• Beğen
Tepkiler: hizan

hizan

hizan

Üye
bence iyi fikir ama android bölümünden geliyorlar adamlar duramıyor.

PriZm

PriZm

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İnsanlara bu bölüme girmeyin diyemeyiz ama benim forumda 5800 küsür mesajım var bir tanesi android bölümünde değil,sohbet edelim konuşalım ama iş tartışmaya gitmemeli. Nokia alcam şu lazım şusu güzel diyen adama o s3 de var one x de var denmemeli.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Senin de kandilin mübarek olsun da kardeşim sana da şunları söyleyeyim ;
1 - Bu forumdan Android vb telefon önerisi isteyen var
2 - Başka platformda olup da çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var,ki çoğunluğu eskiden Symbian kullanıcısıydı.Deneyimlerinden bahsederken adam ister istemez bahsediyor
3 - Yeni telefon almak isteyenlere bu bir iyiliktir.Sen şu mübarek günde müslüman kardeşlerinin symbian alıp da bizim gibi sıkıntı çekmesini sindindirebilir misin?
4 - Bu arada biraz da muhabbet etsek çok mu canım kardeşim?

- - - Eklendi - - -

İnsanlara bu bölüme girmeyin diyemeyiz ama benim forumda 5800 küsür mesajım var bir tanesi android bölümünde değil,sohbet edelim konuşalım ama iş tartışmaya gitmemeli. Nokia alcam şu lazım şusu güzel diyen adama o s3 de var one x de var denmemeli.

Benim Android Bölümü'nde mesajım çok.Yalnızca bir tartışma oldu,o da arkadaş telefonuna hakaret ettiğimi sandığı içindi.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve ~N.A.W.Y~
doctorrr

doctorrr

Üye
Senin de kandilin mübarek olsun da kardeşim sana da şunları söyleyeyim ;
1 - Bu forumdan Android vb telefon önerisi isteyen var
2 - Başka platformda olup da çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var,ki çoğunluğu eskiden Symbian kullanıcısıydı.Deneyimlerinden bahsederken adam ister istemez bahsediyor
3 - Yeni telefon almak isteyenlere bu bir iyiliktir.Sen şu mübarek günde müslüman kardeşlerinin symbian alıp da bizim gibi sıkıntı çekmesini sindindirebilir misin?
4 - Bu arada biraz da muhabbet etsek çok mu canım kardeşim?

- - - Eklendi - - -

Benim Android Bölümü'nde mesajım çok.Yalnızca bir tartışma oldu,o da arkadaş telefonuna hakaret ettiğimi sandığı içindi.
onu biliyorum c6-01 mi galaxy mini mi demişti sen c6-01 deyince tuttu sana galaxy mini şöyle galaxy mini böyle diye girişmeye başlamıştı :ehe

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben de gider konuşurum Hünkarım illa kavga çıkıcak demek değil bu,android kullanan çok arkadaşım var forumda ama işime yaramıyıcak bölümlere girmiyorum zaten yenilikler android bölümünden önce cep genelde yayınlanıyor.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

onu biliyorum c6-01 mi galaxy mini mi demişti sen c6-01 deyince tuttu sana galaxy mini şöyle galaxy mini böyle diye girişmeye başlamıştı :ehe
Şöyle düzelteyim galaxy mini değil ace'di.
Ben de gider konuşurum Hünkarım illa kavga çıkıcak demek değil bu,android kullanan çok arkadaşım var forumda ama işime yaramıyıcak bölümlere girmiyorum zaten yenilikler android bölümünden önce cep genelde yayınlanıyor.

Orası bayağı güzel ya sınıftan arkadaşım felan da var o yüzden giriyorum.Bu yaz neo v düşünüyordum,olmadı.:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
PriZm

PriZm

Üye
Ace ile c6-01 i karşılaştırmasın bi zahmet o arkadaşta :D

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
taammam ya allah allah kızmayın hemen, olur öyle :D

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
ilginç bir konu :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

hehe Allah Allah baak yaa:angry: :D

Şimdi şu saçma sapan gülme stillerini yazacaktım da ban yerim.Ama birini yazayım:D:
ehu ehu lol lol.:ehe
Neyse konuya gelince...
.............................................................................
(Aklıma bir şey gelmiyor,kusura bakmayın)

KayraBey

KayraBey

Üye
Ace güzel telefon.Geçen gün duvara fırlattım.3 parça oldu.Aradım buldum taktım çalıştı meret :kop2:

- - - Eklendi - - -

S3 başka bahara kaldı :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ace güzel telefon.Geçen gün duvara fırlattım.3 parça oldu.Aradım buldum taktım çalıştı meret :kop2:

- - - Eklendi - - -

S3 başka bahara kaldı :)

Benim C6 fırlattığım yeri göçertiyor.Fırlattığım yer pek düzelemiyor.:kop2:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Bu kadar da sağlam telefon yapılmaz ki kardeşim ayıptır ya! Hayallerimiz yıkılıyor :kop2:

:zuhaha:Bir şey olmaz biz oyunsuzluktan hayallere daldık.

- - - Eklendi - - -

Ya bu arada şu benzer konular'ı gördükçe konu hortlatasım geliyor,kendimi zor tutuyorum.İyi üye oluyum.:D

TheMadness

TheMadness

Üye
:zuhaha:Bir şey olmaz biz oyunsuzluktan hayallere daldık.

- - - Eklendi - - -

Ya bu arada şu benzer konular'ı gördükçe konu hortlatasım geliyor,kendimi zor tutuyorum.İyi üye oluyum.:D

Adblock ile filtreye ekle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt