Karşılaştırma Nokia Black güncellemesi sonrasında iphone 5s NL920 Karşılaştırma bakınız.

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Black güncellemesi sonrasında iphone 5s NL920 Karşılaştırma bakınız.
Apple gerçekten yazılım işini iyi biliyor.
iphone 5s

NL920

ardacumhur

ardacumhur

Üye
5S güzel oldu ya

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
HeroMR

HeroMR

Üye
Fiyatlarıda karşılaştıralım :D biri 2100 lira.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
biraz insaf ya:)bari 1020 ile karşılaştırsaydınız

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
şimdi 1020 ile de karşılaştırmamak lazım :D 1020 nere 5s nere :) 5s ile 1520 yada 925 karşılaştırılmalı.

braayn

braayn

Üye
aynen 5S ile kıyaslamak kötü olmuş tabi 5S ile 1020de adilce olmaz 925 ideal bencde bu arada Benim monitörümde Samsungun aynı modeli :)
Güzel monitör gerçekten ..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bence 920 her türlü ezer ama şu gece ışığı fazla alma olayı yüzünden monitördeki ışığı ekran çevresine dağıtıyor. yazılım tam otursa daha önde olacaktır. yakın çekimde falan eziyorum. bir de 920 de renkler daha solgun çıkıyor.

skynet

Üye
Kasanın üzerindeki yazılara zoom yaptığımda 5s'in ki daha belirgin

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Esendağlı ve DenizhaNq
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Apple gerçekten bu işi biliyor o ayrı mesele,ama iş kameraya gelince son sözü Nokia söyler:)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
pek fark yok gibi aynı sayılır ama 5s hakketten güzel çekiyor

HeroMR

HeroMR

Üye
Birde çekim de önemli sanki 5s'inki daha özenle çekilmiş gibi. Lumia 920'de iyi odaklanılsa en iyi kamera uygulamasıyla çekilse belki daha iyi olur.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
AC III mu gördüm orda. <3

• Beğen
beats

beats

Üye
karşılaştırma güzel ama eksikleri tamamlayıp çekmek gerek
1-iphone 4:3 en boy oranında yani 8 mp, lumia 920 16:9 yani 7 mp ile çekiliyor eşitlemek gerekirdi
2-iphone ile çekilmiş ekrandaki görüntüde ışık oranı düşük, lumia 920 de ekranda bariz beyaz ışık var ve onu emmiş ilk görüntüyü sabitlemek gerekirdi
3-fotoğrafların büyük hali açıldığında lumia 920 ekrana daha yakın ve ışığı fazla almasının da sebebi bu eşitlik sağlansın objektif yorum yapalım

• Beğen
Tepkiler: Hagios
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Birde çekim de önemli sanki 5s'inki daha özenle çekilmiş gibi. Lumia 920'de iyi odaklanılsa en iyi kamera uygulamasıyla çekilse belki daha iyi olur.
fotoğrafı ben çektim 5sle asıl baştan sağma çektim ve koydum 920yle 3. çekişimde böyle yakaladı. nokia kamerayla çektim. ikiside otomatikte :)
1-iphone 4:3 en boy oranında yani 8 mp, lumia 920 16:9 yani 7 mp ile çekiliyor eşitlemek gerekirdi
2-iphone ile çekilmiş ekrandaki görüntüde ışık oranı düşük, lumia 920 de ekranda bariz beyaz ışık var ve onu emmiş ilk görüntüyü sabitlemek gerekirdi
3-fotoğrafların büyük hali açıldığında lumia 920 ekrana daha yakın ve ışığı fazla almasının da sebebi bu eşitlik sağlansın objektif yorum yapalım
eşitiliği sağlayıp yarın çekip koyacağım :)

• Beğen
Tepkiler: beats
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Elimdeki iş telefonum iPhone 5 'im ile kişisel ve özenle kullandığım kendi telefonum olan NL920 'min yanına yaklaşamıyorum. Özenle çekildiğinde NL920 'nin i5S karşısında bu kadar aşağıda kalacağını da hiç sanmıyorum.

• Beğen
Dejavuex

Dejavuex

Üye

4:3 oranında nasıl ayarlıyoruz lumiada?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Elimdeki iş telefonum iPhone 5 'im ile kişisel ve özenle kullandığım kendi telefonum olan NL920 'min yanına yaklaşamıyorum. Özenle çekildiğinde NL920 'nin i5S karşısında bu kadar aşağıda kalacağını da hiç sanmıyorum.
yarın tekrar çekeceğim ama özensizlik söz konusu değil :) 920 benim 5s patronun :) her zaman Nokia ve kamerasını savunmuşumdur :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence orjinal yani normal kamera programı ilede çekim yapmayı deneyin oda kötü sayılamz yeri geldiğinde nokia cameradan daha iyi bence

dakamon

dakamon

Üye
bence orjinal yani normal kamera programı ilede çekim yapmayı deneyin oda kötü sayılamz yeri geldiğinde nokia cameradan daha iyi bence
Özellikle videoda.... Nokia camera ile çekiyorum videoları sonradan izleyince bozuk çıkıyor donmalar falan takılmalar atlamalar. Ama yerleşik kamera uygulamasında sıkıntı yaşamadım videoda.

Üst Alt