fotoğrafı ben çektim 5sle asıl baştan sağma çektim ve koydum 920yle 3. çekişimde böyle yakaladı. nokia kamerayla çektim. ikiside otomatikteBirde çekim de önemli sanki 5s'inki daha özenle çekilmiş gibi. Lumia 920'de iyi odaklanılsa en iyi kamera uygulamasıyla çekilse belki daha iyi olur.
eşitiliği sağlayıp yarın çekip koyacağımkarşılaştırma güzel ama eksikleri tamamlayıp çekmek gerek
1-iphone 4:3 en boy oranında yani 8 mp, lumia 920 16:9 yani 7 mp ile çekiliyor eşitlemek gerekirdi
2-iphone ile çekilmiş ekrandaki görüntüde ışık oranı düşük, lumia 920 de ekranda bariz beyaz ışık var ve onu emmiş ilk görüntüyü sabitlemek gerekirdi
3-fotoğrafların büyük hali açıldığında lumia 920 ekrana daha yakın ve ışığı fazla almasının da sebebi bu eşitlik sağlansın objektif yorum yapalım

karşılaştırma güzel ama eksikleri tamamlayıp çekmek gerek
1-iphone 4:3 en boy oranında yani 8 mp, lumia 920 16:9 yani 7 mp ile çekiliyor eşitlemek gerekirdi
2-iphone ile çekilmiş ekrandaki görüntüde ışık oranı düşük, lumia 920 de ekranda bariz beyaz ışık var ve onu emmiş ilk görüntüyü sabitlemek gerekirdi
3-fotoğrafların büyük hali açıldığında lumia 920 ekrana daha yakın ve ışığı fazla almasının da sebebi bu eşitlik sağlansın objektif yorum yapalım
nokia kamera ya da kameraya girince ayarlarda en boy ya da görüntü oranı seçilebiliyor4:3 oranında nasıl ayarlıyoruz lumiada?
yarın tekrar çekeceğim ama özensizlik söz konusu değilElimdeki iş telefonum iPhone 5 'im ile kişisel ve özenle kullandığım kendi telefonum olan NL920 'min yanına yaklaşamıyorum. Özenle çekildiğinde NL920 'nin i5S karşısında bu kadar aşağıda kalacağını da hiç sanmıyorum.
920 benim 5s patronun
her zaman Nokia ve kamerasını savunmuşumdur 
Özellikle videoda.... Nokia camera ile çekiyorum videoları sonradan izleyince bozuk çıkıyor donmalar falan takılmalar atlamalar. Ama yerleşik kamera uygulamasında sıkıntı yaşamadım videoda.bence orjinal yani normal kamera programı ilede çekim yapmayı deneyin oda kötü sayılamz yeri geldiğinde nokia cameradan daha iyi bence