nokia bitmiştir artık!!!

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye

Kime göre neye göre!!?? x) x)

Bravo! Bi sen çok anlıyosun teknolojiden. :kop: :ehe x)

rakamlara gore performansa göre yanı rakamlara gore matamatık yalan soylemez :oke: oke senden daha cok anladıgım kesın :oke: 61>34
ayrıca rutben kadar konus :kop:

pRime.

pRime.

Üye
:kop: akşam akşam güldüm ya x)
Belli çok anlıyosun... x) Teknoloji uzmanısın dostum böyle devam et. :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Rütben kadar mı konuş?! :kop: :kop: :kop:

61semih

61semih

Üye
:kop: akşam akşam güldüm ya x)
Belli çok anlıyosun... x) Teknoloji uzmanısın dostum böyle devam et. :ehe

ayen oyle ıstersen kapışalım sen nokıanın en ıyı modelının ozellıklerını yaz bende rakıplerı olan samsung htc nın ozellıklerını yazıyım yernı bır konuda bakalım kım haklı ? yiyomu

pRime.

pRime.

Üye
Yok sen en iyisin bu konularda :kop: rütben falan da büyük :kop: Yemiyo. Engin teknoloji bilgilerinle beni ezmenden korkuyorum. :D xD x)

pRime.

pRime.

Üye
Yola gel demeyi de biliyo :ehe bak sen şu işe. :kop:

61semih

61semih

Üye
yemeyince laf cambazlıgı ezik durumlar boyle olsa gerek nokıanın halının senden farkı yok :kop:

pRime.

pRime.

Üye
Ben laf cambazlığı yapmıyorum sen insanları enayi yerine koyuyosun. Kendini dünyanın tepesinde falan da sanma. Yaptıkları seçimlerde insanları yargılayamazsın. Her konuda Nokia şöyle, Nokia böyle Nokia alan teknolojiden anlamaz, başka telefon kullanmamış vs... diye yazarsan eninde sonunda böyle çıkmaza girip "laf cambazlığı yapıyor" olursun. Hadi sana iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: erti97
-ORKA-

-ORKA-

Üye
bu tarz insanlar genelde tv li çinko kullanır :)

61semih

61semih

Üye
e meydan okuyorum sana kabul etmıyorsun nokıanın rakıplerınden ustun 1 adet cıhazını gostersene turkıyede işler boyle nokia eskiden iyiydi cep telefonlarında iyi ama akıllı cep telefonlarında amiral gemisi n8 bunun özelliklerini incelemedin heralde bumu galaxy s 2 ıle yarısacak olan cıhaz htc desire hd ile yarısacak olan bunu sybyan mı androitle yarışacak bununla yarısabılecegını ıdda edıyorsan senın pda dan anlamadıgını soylemek benım cok sey bıldıgım anlamına gelmez bunu herkez bılır ıslemcısının hızı olsun ram olsun androit ın uygulama ve ıslemcı ve donanımla uyumlulugu olsun bunu herkez bılıyor sadece işten cok ıyı anlıyanlar değil bu nedenden dolayıda nokıa nın pazardakı payı hızla düşüyor.n8 ın ustun yone kamerası dıyecegım samsung bunu n8 cıkmadan once M8910 Pixon modelıyle zaten yapmıstı onda bıle gerıden gelıyor :kop:

.Xedos6.

.Xedos6.

Üye
Selam.Yazilanlari görünce dayanamadim bende birseyler söyleme gerksinimi duydum.Öneri baska birseydir,Karalama baska.Insanlar zevki geregi veya Teknoloji hevesi ile istedigi telefonu alabilir.Isinizi hangisi görüyorsa onu alirsiniz.Örnegin ben yillardir Symbian isletim sistemli Nokia Kullaniyorum.Fakat son 2 aydir arayistaydim en son bir Iphone 3Gs ve Htc Android aldim ikisinide deniyorum suan.Sebebi Nokia ile Internetten Banka hesabima girip Para aktarma islerini yapamiyorum,Canli tv izleyemiyorum vs. vs.ama Iphone ve Htc ile oluyor isletim sistemleri Bilgisayar gibi.O yüzden Kararimi HTC de kildim cünkü Iphone deki sorunum Bluetooth ile Resim Müzik gönderemiyorum. Demek isteyecegim insanlar kendine hangisi yeterliyse onu alir.Bizlere karalama yakismaz.Biri öneri isterse verirsiniz okadar.Saygilar..

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@, erti97, 61semih ve 1 kişi daha
pRime.

pRime.

Üye
Selam.Yazilanlari görünce dayanamadim bende birseyler söyleme gerksinimi duydum.Öneri baska birseydir,Karalama baska.Insanlar zevki geregi veya Teknoloji hevesi ile istedigi telefonu alabilir.Isinizi hangisi görüyorsa onu alirsiniz.Örnegin ben yillardir Symbian isletim sistemli Nokia Kullaniyorum.Fakat son 2 aydir arayistaydim en son bir Iphone 3Gs ve Htc Android aldim ikisinide deniyorum suan.Sebebi Nokia ile Internetten Banka hesabima girip Para aktarma islerini yapamiyorum,Canli tv izleyemiyorum vs. vs.ama Iphone ve Htc ile oluyor isletim sistemleri Bilgisayar gibi.O yüzden Kararimi HTC de kildim cünkü Iphone deki sorunum Bluetooth ile Resim Müzik gönderemiyorum. Demek isteyecegim insanlar kendine hangisi yeterliyse onu alir.Bizlere karalama yakismaz.Biri öneri isterse verirsiniz okadar.Saygilar..

Yorum diye buna derim ben, teşekkürler.

61semih

61semih

Üye

haklısın ama bırde gercekler var nokıa nın htc ıle boy olcustugunu sanıan kısılerı bılgılendırmek dogru deılmı bırde buna ınanıyorlar.nokıa nın bır modelını soyle kı dıyorum htc de samsung da oyle bır model olmasın.cıt yok lafg baska konulara tasınıyor.sukadaarı yeter nokıa tabletbılgısayar cıkaracakmıs :aha: bukadar gerıden gelıyor ıste ama bunu kabul etmıyor bazı arkadaslar htc samsung apple bunları cıkaralı baya oldu durumun ozetı budur ama buna sırf nokıa kullandıkları ıcın kabul etmıyor bılmıslık taslıyorlar.bunda ergenlık donemınde oldugunu sandıgım ınsanlarda var bu ergenlıkte etkılıyor olabılır :)

.Xedos6.

.Xedos6.

Üye
Kardes sende haklisin ama yaklasim yanlis.Nokia kullanimi basit bir tel. Iphone ve Htc öyle degil, oyüzden bazilarinin Nokia demesi kendilerince dogru kullanimi kolay diye.Sen bir dedeye veya nineye Android ver kullanabilecekmi ? kullanamaz.O yüzden onlarin tercihi Nokia olur basit kullanimli oldugu icin.Sen Android veya IOS kullan keyfine bak.Atasözümüzü örnek al:(Bir deli bir kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis) bizde cikaramayiz,olayi anlatamayiz.Konuyu acan arkadas yanlis anlamasin deli demek istemedim ama böylede konu olmaz.Saygili olsun bu tip konular acmasin derim.Sizlere hayirli geceler bu tartismadan ben uzagim diyeceklerim bu kadar.Saygilar..

• Beğen
Tepkiler: erti97
61semih

61semih

Üye
Kardes sende haklisin ama yaklasim yanlis.Nokia kullanimi basit bir tel. Iphone ve Htc öyle degil, oyüzden bazilarinin Nokia demesi kendilerince dogru kullanimi kolay diye.Sen bir dedeye veya nineye Android ver kullanabilecekmi ? kullanamaz.O yüzden onlarin tercihi Nokia olur basit kullanimli oldugu icin.Sen Android veya IOS kullan keyfine bak.Atasözümüzü örnek al:(Bir deli bir kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis) bizde cikaramayiz,olayi anlatamayiz.Konuyu acan arkadas yanlis anlamasin deli demek istemedim ama böylede konu olmaz.Saygili olsun bu tip konular acmasin derim.Sizlere hayirli geceler bu tartismadan ben uzagim diyeceklerim bu kadar.Saygilar..

olgun bir kişi kendini belli ediyor senin gibi konu kullanım kolaylıgı ıse kabul nokıa nın telefonlarına sozum yok zaten bunu belırtmıstım telefon konusunda nokıa ustune yok dıye ama iş akıllı telefonlara gelınce ben bu yorumları yaptım kı bır dede veya telefon kullanımında zorluk cekebılecek bır kısı akıllı telefon tercıh zaten yapmaz.benım sozum akıllı telefon tercıhınde bulunanlara.bende uzun yıllar nokıa kullandım ama telefonlarını pda larını degıl.nokıa kullandıgım zamanlar sybyan lılar harıc bır sorun yoktu ta ki sybyan cıkana kadar sybyan bır devrımdı onaada tamam tamam ama sbyan benı az cıldırtmadı yavaşlıgıyla n73 kullanırken.akıllı telefon tercıh edecekler zaten bundan performans beklıyor demektır kullanım kolaylıgı degıl sanırım öyle değilmi

khytr89

khytr89

Üye
61semih arkadaşım haklı. htc diyorum başka birşey demiyorum.

ölmeden mezara koymak deyimi gibi oldu biraz konu ama görünen köyde klavuz istemiyor hani...

ozanazy

ozanazy

Üye
Haha :D Sen Türkiyede yaşamıyorsun galiba dostum.4 ay 1+1+1+1 şeklinde ve Nokia yetkilisine sorduğum zaman telefon değişimi para iadesi gibi bir hakkım olamadığını söylüyorlar.Ayrıca Türkiye de mahkeme öylemi, tüketici hakları öylemi? Güldürme beni allasen.Nokia fanı olabilirsin, Nokia' dan kazık yemiş olabilirsin Nokia çalışanı olabilirsin o kısmını bilemem.Yediremediğin içinde kaldıramıyorsun bu söylenleri belki ama bunlar gerçek dostum.Bi markayı gözü kapalı savunman çok bilinçsizce, gir bak başka forumlara kaç kişi memnun.Nokia çok güzel telefonlar üretti evet eskiden kullandım 5210 taş gibi telefondu ama Nokia'nın devri bitti artık ve bunu bilmeyen insanlar için yardım etmeye çalışıyorum, sense gözü kapalı savunuyorsun.Kaç kere teknik destek kullandın, kaç kere başına böyle bir şey geldi merak ediyorum.Gelmez deme işte dünya hali geliyor bir şekilde.
Yazılanları iyi okuyamadın sanırım arkadaşım Nokia fanatiği falan değilim. Araştır forumu adamın biri telefon tavsiyesi istemiş (hatta 5800 kullanmış yine aynısını almaktan bahsediyor) HTC al diye tavsityede bulundum. Benim yazdığım postu iyi oku anlamadıysan arkadaşlarına da okut anlatsınlar sana. Nokia bitmiş kimin umrunda diyorum o biter başkası gelir.
Tekofaks servis yetkilisi olarak çalıştım ve bir ürünü aynı arızadan dolayı 3. sefer farklı arızalardan dolayı 4. sefer servise verirsen tüketici haklarına başvurup ki bunun için mahkemeye falan gerek yok servis forumlarını bilirkişiye gösterdikten sonra iade değişim kararını alıyosun, sonra cihazı aldığın yere gidip raporu gösteriyosun adamlar değişim ya da iade yapıyolar. Bu sadece telefon için değil (saat, giyim, elektronik, vs.) Sana daha fazla laf yetiştiremeyeceğim ağzın yanmış Nokia'dan belli. Aynı şekilde HTC veya Samsung'da da servis bu şekilde çalışıyo. Bildiğim kadarıyla sadece Iphone servisi servis konusunda çok başarılı 2-3 arkadaşımın servise arka kapağı kırıp ekranı kırıp yolladıklarında servisin 0 (SIFIR) telefon verdiklerini biliyorum bu yüzden Iphone servisi başarılı.

Diğer arkadaşların yorumlarına da gelince konuda Nokia'nın modelleri ve sağlamlığı konusu tartışılmıyo ki başlığa bakarsanız "Nokia bitmiştir yazıyo" adam servis sıkıntısı çekmiş Nokia'ya kaynamış. Gidip Samsung ya da başka marka forumlarında gezin orda da bu tarz şikayetler görürsünüz. Symbian açık kodlu bir işletim sistemi olduğu için herkes istediği gibi program oyun vs. yazıyo. CFW'lerde görmüyo musunuz adamlar telefonun olması gereken kapasitesini zorluyorlar bu durumda tabi telefon kısa zamanda sorunlar çıkartır. Ben telefonuna hiçbir 3. parti yazılım kurmadan arızalananı görmedim olanlar da istisnai durumlardır.

Saygılar umarım anlaşılmışımdır.

• Beğen
Tepkiler: erti97 ve pRime.

denwer205

Üye
Ne yani diğer markalı smartphone telefonlarda hiçmi hata kusur yok bi tek NokiA SORUNLU ÖYLEMİ NOKİA smart phoneTelefonlarını kullanma becerisine sahip olmayan Lütfen iyi bir araştırma yapın bakalım smartphoneTelefonLarın Aslan payı hala kimdeymiş görün ne yani bu NOKİA smartphone KULLANAN aptalmı oluyor bir NOKİA Düşmanlığı almış başını gidiyor Kullanamıyorsanız çamur atmayın NOKİA her kesime her bütçeye göre telefon üretiyor çok beklersiniz NOKİA NIN iflas etmesini NOKİA bir kaç iyileştirme ile yine Dünyanın her yerinde en popüler telefon olacaktır.NoKiA YI çekemeyenlere duyurulur.

dangerouz

dangerouz

Üye

Benim yazdığım postu iyi oku anlamadıysan arkadaşlarına da okut anlatsınlar sana.
Sana daha fazla laf yetiştiremeyeceğim ağzın yanmış Nokia'dan belli.Adam servis sıkıntısı çekmiş Nokia'ya kaynamış.

Biraz daha saygılı olmanı beklerdim dostum, tamamen savunmaya geçiyorsun ergenmisin nesin.Nokia' dan ağzım yandı yaptım bir hata ama işte bunu kabul edebilmek önemli.Kimseye önermiyorum bu nedenle.İnsanların çoğu Nokia' yı niye tercih ediyor haberin yok sanırım.Satış sonrası teknik destek.Teknik destek alamıyorsam Nokia' a değil de kime kızayım?Gidersin ucuz çin malı smatphone alırsın bozuldukça tekrar alırsın.İşte para kolay kazanılmıyor, zengin bebeler anlamaz bunu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt