pRime.
Üye
NOKİAAAAAAA BİTMİŞTİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRR
Kime göre neye göre!!?? x) x)
Bravo! Bi sen çok anlıyosun teknolojiden.
x)NOKİAAAAAAA BİTMİŞTİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRR
x)
Kime göre neye göre!!?? x) x)
Bravo! Bi sen çok anlıyosun teknolojiden.![]()
x)
oke senden daha cok anladıgım kesın
61>34
akşam akşam güldüm ya x)
Belli çok anlıyosun... x) Teknoloji uzmanısın dostum böyle devam et.![]()
Yok sen en iyisin bu konulardarütben falan da büyük
Yemiyo. Engin teknoloji bilgilerinle beni ezmenden korkuyorum.
xD x)

Selam.Yazilanlari görünce dayanamadim bende birseyler söyleme gerksinimi duydum.Öneri baska birseydir,Karalama baska.Insanlar zevki geregi veya Teknoloji hevesi ile istedigi telefonu alabilir.Isinizi hangisi görüyorsa onu alirsiniz.Örnegin ben yillardir Symbian isletim sistemli Nokia Kullaniyorum.Fakat son 2 aydir arayistaydim en son bir Iphone 3Gs ve Htc Android aldim ikisinide deniyorum suan.Sebebi Nokia ile Internetten Banka hesabima girip Para aktarma islerini yapamiyorum,Canli tv izleyemiyorum vs. vs.ama Iphone ve Htc ile oluyor isletim sistemleri Bilgisayar gibi.O yüzden Kararimi HTC de kildim cünkü Iphone deki sorunum Bluetooth ile Resim Müzik gönderemiyorum. Demek isteyecegim insanlar kendine hangisi yeterliyse onu alir.Bizlere karalama yakismaz.Biri öneri isterse verirsiniz okadar.Saygilar..
Selam.Yazilanlari görünce dayanamadim bende birseyler söyleme gerksinimi duydum.Öneri baska birseydir,Karalama baska.Insanlar zevki geregi veya Teknoloji hevesi ile istedigi telefonu alabilir.Isinizi hangisi görüyorsa onu alirsiniz.Örnegin ben yillardir Symbian isletim sistemli Nokia Kullaniyorum.Fakat son 2 aydir arayistaydim en son bir Iphone 3Gs ve Htc Android aldim ikisinide deniyorum suan.Sebebi Nokia ile Internetten Banka hesabima girip Para aktarma islerini yapamiyorum,Canli tv izleyemiyorum vs. vs.ama Iphone ve Htc ile oluyor isletim sistemleri Bilgisayar gibi.O yüzden Kararimi HTC de kildim cünkü Iphone deki sorunum Bluetooth ile Resim Müzik gönderemiyorum. Demek isteyecegim insanlar kendine hangisi yeterliyse onu alir.Bizlere karalama yakismaz.Biri öneri isterse verirsiniz okadar.Saygilar..
bukadar gerıden gelıyor ıste ama bunu kabul etmıyor bazı arkadaslar htc samsung apple bunları cıkaralı baya oldu durumun ozetı budur ama buna sırf nokıa kullandıkları ıcın kabul etmıyor bılmıslık taslıyorlar.bunda ergenlık donemınde oldugunu sandıgım ınsanlarda var bu ergenlıkte etkılıyor olabılır 
Bir deli bir kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis) bizde cikaramayiz,olayi anlatamayiz.Konuyu acan arkadas yanlis anlamasin deli demek istemedim ama böylede konu olmaz.Saygili olsun bu tip konular acmasin derim.Sizlere hayirli geceler bu tartismadan ben uzagim diyeceklerim bu kadar.Saygilar..Kardes sende haklisin ama yaklasim yanlis.Nokia kullanimi basit bir tel. Iphone ve Htc öyle degil, oyüzden bazilarinin Nokia demesi kendilerince dogru kullanimi kolay diye.Sen bir dedeye veya nineye Android ver kullanabilecekmi ? kullanamaz.O yüzden onlarin tercihi Nokia olur basit kullanimli oldugu icin.Sen Android veya IOS kullan keyfine bak.Atasözümüzü örnek alBir deli bir kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis) bizde cikaramayiz,olayi anlatamayiz.Konuyu acan arkadas yanlis anlamasin deli demek istemedim ama böylede konu olmaz.Saygili olsun bu tip konular acmasin derim.Sizlere hayirli geceler bu tartismadan ben uzagim diyeceklerim bu kadar.Saygilar..
Yazılanları iyi okuyamadın sanırım arkadaşım Nokia fanatiği falan değilim. Araştır forumu adamın biri telefon tavsiyesi istemiş (hatta 5800 kullanmış yine aynısını almaktan bahsediyor) HTC al diye tavsityede bulundum. Benim yazdığım postu iyi oku anlamadıysan arkadaşlarına da okut anlatsınlar sana. Nokia bitmiş kimin umrunda diyorum o biter başkası gelir.HahaSen Türkiyede yaşamıyorsun galiba dostum.4 ay 1+1+1+1 şeklinde ve Nokia yetkilisine sorduğum zaman telefon değişimi para iadesi gibi bir hakkım olamadığını söylüyorlar.Ayrıca Türkiye de mahkeme öylemi, tüketici hakları öylemi? Güldürme beni allasen.Nokia fanı olabilirsin, Nokia' dan kazık yemiş olabilirsin Nokia çalışanı olabilirsin o kısmını bilemem.Yediremediğin içinde kaldıramıyorsun bu söylenleri belki ama bunlar gerçek dostum.Bi markayı gözü kapalı savunman çok bilinçsizce, gir bak başka forumlara kaç kişi memnun.Nokia çok güzel telefonlar üretti evet eskiden kullandım 5210 taş gibi telefondu ama Nokia'nın devri bitti artık ve bunu bilmeyen insanlar için yardım etmeye çalışıyorum, sense gözü kapalı savunuyorsun.Kaç kere teknik destek kullandın, kaç kere başına böyle bir şey geldi merak ediyorum.Gelmez deme işte dünya hali geliyor bir şekilde.
Benim yazdığım postu iyi oku anlamadıysan arkadaşlarına da okut anlatsınlar sana.
Sana daha fazla laf yetiştiremeyeceğim ağzın yanmış Nokia'dan belli.Adam servis sıkıntısı çekmiş Nokia'ya kaynamış.