-
Konu Sahibi
-
Nokia Symbian'ı Öldürdüİşten atılanlar İnşAllah daha iyi yerde iş bulur
Bu arada bunlar zaten tasarruf yüzünden bu halde, cihazlara 256mb yerine 768mb ram, 600mhz yerine 1.2ghz işlemci koysalardı şu an WP değil Symbian ve Meego olucaktı
Nasıl ne alakası var? 'Şu an' üretmiyor, ama üretecek. Ayrıca konu yerinde sakıncada görünmüyor, olması gerektiği yerde.Cep Genel ile alakası ne? Sonuçta telefon üretmiyor.
Konunun içinde cep telefonu içeren bir şey var mı?Nasıl ne alakası var? 'Şu an' üretmiyor, ama üretecek. Ayrıca konu yerinde sakıncada görünmüyor, olması gerektiği yerde.
Nokia firmasının var olması; cep telefonu terimin ana babasıdır, hala neyi anlamak istemiyorsunuz ki ?Konunun içinde cep telefonu içeren bir şey var mı?
Helal OlsunNokia firmasının var olması; cep telefonu terimin ana babasıdır, hala neyi anlamak istemiyorsunuz ki ?
Bölüm, Cep Telefonları Destek - '' Bilgiler '' diyor bak, bu kavramda ne anlıyorsun çok merak ediyorum.
Konunun içinde de yeterince de geçiyor zaten.
Ne Alakası Var Anlayan AnladıKarışmıyorum bu forumun kurallarından bir tanesi.Kelimeleri büyük yazarak neyi ima ediyorsun tartışma çıkarmak istediğin her halinden belli.
Rica EderimYa daha fazla tatsızlık çıkmadan kapatalım şu konuyu.
Haber için teşekkürler.
Dostum telefon üretemiyor da yeniden o ekiple uretecek, ayrica şuan ki baz istasyonu faaliyetleri de cep telefonları ila alakli. Konu yeri normal gibi.Cep Genel ile alakası ne? Sonuçta telefon üretmiyor.
@0MG90 arkadaşımız haklı abi. Konuda telefonla alakalı bi haber yok. Sırf nokia, telefon da üretiyor diye nokia ile alakalı her konunun burda açılması mı lazım? Mesela nokia, kapı üretmeye başladı diyelim. O zaman sizlerin deyiminizle bu konuda burda açılabilir sırf nokia ismi geçiyor diye.Dostum telefon üretemiyor da yeniden o ekiple uretecek, ayrica şuan ki baz istasyonu faaliyetleri de cep telefonları ila alakli. Konu yeri normal gibi.
Konu sahibi arkadaş burası bu forum artistlik yapma sağa sola çatma yeri değil. Herkes ayni görüşte olacak diye birşey yok. Burada herkes ile tartışmak da serbest. Ancak saygı çerçevesi içerisinde. Birbirinizin kalbini kirmamiza gerek yok...
Anlaşıldı YüzbaşımDostum telefon üretemiyor da yeniden o ekiple uretecek, ayrica şuan ki baz istasyonu faaliyetleri de cep telefonları ila alakli. Konu yeri normal gibi.
Konu sahibi arkadaş burası bu forum artistlik yapma sağa sola çatma yeri değil. Herkes ayni görüşte olacak diye birşey yok. Burada herkes ile tartışmak da serbest. Ancak saygı çerçevesi içerisinde. Birbirinizin kalbini kirmamiza gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?