Nokia Beta Labs Nokia Play To v10.02(3) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Beta Labs Nokia Play To v10.02(3) Symbian^3 Signed

Video her şeyi anlatıyor.

New in this release (29-Jun-11):

• Server support for Xbox (see ... Known issues)
  • Video progress bar buffering indication
  • Improved WLAN transmission throughput (may help making video streaming smooth)
  • LG Blu-ray player support fixed
  • Many minor fixes / improvements

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: inanomer, Cane®, vursavus ve 2 diğerleri

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler n8 de sorunsuz çalıştı

Uruloki

Uruloki

Üye
şu betalabs a helal olsun ya süper şeyler yapıyorlar

vaterciii

Üye
kardeş bu nasıl çalışıyo n8 yükledim evde samsungun plazması var all sahare arıyo bulamı nasıl oluyo buu bi bilgisiniz varmı

akinorta

Üye
evdeki plazmayı ve telefonunuzu aynı ağa bağlarsanız sorunsuz çalışacaktır.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler
eski sürümü pek iyi değildi bu nasıl?

suat1111

suat1111

Üye
mersii

mraz

mraz

Üye
PC de nasıl çalışır.PC için program gerektirirmi?Bilgisi olan arkadaşlar yardım:hmmm:hmmm

akinorta

Üye
pc içinde windows 7 gereklidir. Yani Media Player'ın 12. sürümü (11. sürümde de çalışıyormuş ama bir bilgim yok) ;
1. Windows Media Player'ı kitaplık moduna geçirin.
2. Yukarıda Akış Yap tuşuna basıp Media Akış'ını açınız. Böylece yönetici izni isteyip akış iznini açacaksınız
3. Daha sonra yine Akış Yap seçeneğinden "Player'ımın uzaktan denetlenmesine izin ver" seçeneğini ve "Aygıtların medyamı otomatik olarak yürütmesine izin ver" seçeneğini seçili yani açık hale getiriniz.
4. Cep telefonuzda Nokia Play To yüklü olmalı. Bunu yükleyince Telefonunuzun menüsünden Ayarlar -> Bağlantı -> Media Server (Media Paylaşımı ya da sunucusu) -> Media Share aktif hale getiriniz.
5. Uygulamayı tel de açıp aynı ağa bağlı olan pc'nizi seçerek istediğiniz resim, müzik, video 'yu açabilirsiniz.

6. Ama yok ben pc'yi kullanıp açmak istiyorum dersenizde, Ayarlar -> Bağlantı dan Media Paylaşımını açarak ve menüyü açık tutarak,
1. WMP'nin kitaplık moduna sol taraftan telefon modelinizi görürsünüz. Tıklayıp açtığınızda telefonunuzdaki resim, müzik ve videoları görmüş olursunuz.
2. İstediğinizi Windows Media Player'dan seçerek dinleyebilir veya izleyebilirsiniz hem de hiç bir kabloyu ve telefonu kullanmadan.
3. Ancak telefonun sürekli olarak WLAN a bağlı kalması gerekir. Benim bunun için olan önerim. Menü -> Ayarlar -> Bağlantı ->Media Server menüsünü aktif hale getirip oradan çıkmamanızdır. Çıktığınızda WLAN ağı kesilebiliyor.
4. Kendi testlerimde 720p HD videoları hiçbir kesinti olmadan akıcı ve kendi kalitesinde sorunsuz olarak izledim. Tavsiye ederim çok zevkli ve eğlenceli bir şey...

Teşekkür ve yorumlarınızı esirgemezsiniz umarım :))

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Turkuaz0, murat kalkar ve 4 diğerleri
tecnicks

tecnicks

Üye
bu programı açar açmaz tel reset attı 3 defa :D belki bnm teldendir ama anlıyamadım

trontr

Üye
pc içinde windows 7 gereklidir. Yani Media Player'ın 12. sürümü (11. sürümde de çalışıyormuş ama bir bilgim yok) ;
1. Windows Media Player'ı kitaplık moduna geçirin.
2. Yukarıda Akış Yap tuşuna basıp Media Akış'ını açınız. Böylece yönetici izni isteyip akış iznini açacaksınız
3. Daha sonra yine Akış Yap seçeneğinden "Player'ımın uzaktan denetlenmesine izin ver" seçeneğini ve "Aygıtların medyamı otomatik olarak yürütmesine izin ver" seçeneğini seçili yani açık hale getiriniz.
4. Cep telefonuzda Nokia Play To yüklü olmalı. Bunu yükleyince Telefonunuzun menüsünden Ayarlar -> Bağlantı -> Media Server (Media Paylaşımı ya da sunucusu) -> Media Share aktif hale getiriniz.
5. Uygulamayı tel de açıp aynı ağa bağlı olan pc'nizi seçerek istediğiniz resim, müzik, video 'yu açabilirsiniz.

6. Ama yok ben pc'yi kullanıp açmak istiyorum dersenizde, Ayarlar -> Bağlantı dan Media Paylaşımını açarak ve menüyü açık tutarak,
1. WMP'nin kitaplık moduna sol taraftan telefon modelinizi görürsünüz. Tıklayıp açtığınızda telefonunuzdaki resim, müzik ve videoları görmüş olursunuz.
2. İstediğinizi Windows Media Player'dan seçerek dinleyebilir veya izleyebilirsiniz hem de hiç bir kabloyu ve telefonu kullanmadan.
3. Ancak telefonun sürekli olarak WLAN a bağlı kalması gerekir. Benim bunun için olan önerim. Menü -> Ayarlar -> Bağlantı ->Media Server menüsünü aktif hale getirip oradan çıkmamanızdır. Çıktığınızda WLAN ağı kesilebiliyor.
4. Kendi testlerimde 720p HD videoları hiçbir kesinti olmadan akıcı ve kendi kalitesinde sorunsuz olarak izledim. Tavsiye ederim çok zevkli ve eğlenceli bir şey...

Teşekkür ve yorumlarınızı esirgemezsiniz umarım :))

eğer xp kullanıyorsanız XBMC diye bir program var onu yükleyin. Programı açın bilgisayarda PLayTo yu açın sonra direk görüo hiçbişi yapmanıza gerek yok

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya bu sorun çıkanlarla ilgili diycem nokia'nın beta labs ta çıkardığı uygulamalar hiç bi zaman tam sürüm olmuyomu neden bu kadar sorun çıkarıyo başka bi programla çakışıp sorun çıkarıyooo :allalla::allalla:

suat1111

suat1111

Üye
yüklüyor yarıda yükleme iptal edildi diyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
vistada kullanım mümkün değil mi?

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
eğer xp kullanıyorsanız XBMC diye bir program var onu yükleyin. Programı açın bilgisayarda PLayTo yu açın sonra direk görüo hiçbişi yapmanıza gerek yok

Dediğin programı yükledim . Bağlantılar da bir sıkıntı yok. 1-2 defa bağlandım. Ama sonrasında bilgisayarı göremez oldu. Neyden kaynaklanıyor olmuş olabilir acaba ?

----------Eklendi @ 05:51:48 ---------- Yazıldı @ 04:06:52 ----------

Arkadaşlar son noktayı koymak istiyorum Nokia Play to programı için.
Programı Bilgisayar ekranını kullanmak isteyen arkadaşlar bağlantı sorunlarınıza çözümü araya araya sonunda buldum.
Öncelikle bilgisayarımıza XMBC adlı programı indirip kuruyoruz. İsteğe bağlı olarak Türkçe dilini kullanıla bilir. Bunun için ise System-Appereance-International kısmından Leangue kısmını yanlardaki ok tuşlarıyla Türkçe ye çevire bilirler.
Daha sonra Sistem-Ağ Bağlantıları bölümüne gelerek yandaki bütün seçenekleri işaretliyoruz.
Telefonumuza da nokia play to programını kurduktan sonra Ayarlar-Bağlantı-Media Share kısmından alttaki seçeneği All videos yapıyoruz . Programı çalıştırdığımız zaman yukarı kısımda bilgisayar adını bulacaktır . Oradan istediğiniz resim,müzik,videoları bilgisayarınızda rahatlıkla izleyebilir ve dinleye bilirsiniz. Herkese iyi paylaşımlar ..

mirzasinan

mirzasinan

Üye
tv de calıstırmak icin ara kablo gerekmiyomu veya tvde hangi özellik olması gerekiyor

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
indiriyorum.
Windows 7 ile denicem şimdilik. LED tv yok çünki.:ehe

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
tşk

Üst Alt