[Nokia Beta Labs] Nokia Maps v3.08(112) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
[Nokia Beta Labs] Nokia Maps v3.08(112) Symbian^3 Signed

Ovi Haritalar 3.08 sürümüde önceki Haritalar sürümünden farklı bir yeni yükleme mekanizması kullanılmaktadır, büyük bir sis dosyası yerine küçük bir yükleyici ile tüm bileşenler yeni sürüme yükselebiliyor, indirmeler Nokia sunucusu üzerinden yapıldığı için internet bağlantısı gerekmektedir.

Ovi Haritalar 3.08 farklılıkları;

* Haftalık ve saatlik Hava durum tahmini
* Canlı trafik yönlendirme bilgisinde yenilikler
* Ölçü birimlerinde değişikli yapıldı
* Ayrıntılı arama sonuçları daha kolay okunabilir
* Yeni SmartInstaller kurulum

Uyumluluk:

Nokia N8, Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia E6-00, Nokia X7-00.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

karaüzüm

Üye
Teşekkürler...pürüzsüz:)

ozgur0909

Üye
Paylaşan arkadaşa sorum şu;
*Yüklemeden sonra 31 mb güncelleme yapıldıktan sonra 5 tane uygulama geldi ve haritalar ile sürüş dışında hepsi açılıyor.Fakat bu ikisini açıyorum siyah ekranda kalıyor ilerlemeden.Şimdi sırf bunun yüzünden telefonuma haritaları baştan kurucam.Deneyip de koysaydınız keşke.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşan arkadaşa sorum şu;
*Yüklemeden sonra 31 mb güncelleme yapıldıktan sonra 5 tane uygulama geldi ve haritalar ile sürüş dışında hepsi açılıyor.Fakat bu ikisini açıyorum siyah ekranda kalıyor ilerlemeden.Şimdi sırf bunun yüzünden telefonuma haritaları baştan kurucam.Deneyip de koysaydınız keşke.

Ekran görüntüleri kendi telefonuma atitir, sorunsuz bir şekilde güncelledim ve kullanıyorum.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk:

SilentOne

SilentOne

Üye
yok yha bana gore deqil eski haritalar iyi:D

fntked

Üye
ben bunu yükledim fakat kaldırmak istiyorum. nasıl yapabilirim ?

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
cok ram yiyor 6mb ister calışşın isterse çalışmasın sürekli acık gibi 6mb tüketiyor ama farklı olmuş eskisi gibi çalışıyormu acaba denemek lazım

suat1111

suat1111

Üye
süper istanbulda kullanıyorum işim gereği 10 numara

akkuszafer

akkuszafer

Üye
arkadaşlar yardım edebilecek biri varmı bana acaba
sorunum şöyle ilk ovi mağazadan ovi maps betayı yükledim gayet güzeldi sitede gezerken ovi maps beta laps yukledim oda gayet iyi idi
yalnız bir program kurarken yalnışlık ile ovi maps betayı kurdum. şimdi beta ile hiç açılmıyor bu sefer tekrar beta laps kuruyorum uygulamaları indirirken bir sorun çıktı ve bağlantı kesildi yeniden deneyin diyor

hal boyle iken şimdi sadece beta lapsin şu uygulamaları var burda ve şimdi kılavuz birde veather var

ben şimdi bunu nasıl düzeltebilirim engin bi bilgiye sahip olan bir kardeşimden yardımlarını beklıyorm
şimdiden teşekkürler

ulusoy1

ulusoy1

Üye
haritaları ac ditorum ekranda oval czgı donuyor donuyor sonra hızlanıyor pat uygulamadan atıyor nasıl iş bu yha ilk başta boyle olmamıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt