nokia beni cep telefonumdan aradı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
nokia beni cep telefonumdan aradı
ewet arkadaşlar v60 için nokia mail atmıştım cep telefonumu aradılar oğuzcan beyle ile görüşmek istiyorum dedi bir bayan bende dedim buyrun benim nokia cihazınızdan memmun musunuz dedi ben de sorunları anlattım internette video olayını anlattım ne 5800 da nede başka bi telefonda video izleymioruz dedim nokia nın buna ait bir yazılımı yok dedi başka sorunuz warmı dedi konuyu deitirerek bende bende sorun yok ama v60 çıkacak mı o da dediki nokia nın sitesinden öğrenebilirsiniz dedi iyi günler dedi ve kapattı.:bye2:

Perfect!

Üye
:kop: benide aradılar hiç beklemiyordum
dedi bi derdin varmı v51 güncellemesinii yaptınmı falan filann bi şikayetiniz varmı dedi pek yok dedim ram hakkında bişeyler dedim anlamadı hafıza kartını değiştir dedi :ehe
vs.vs işte
sesi güzeldi ama:naughty:

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
bende çok şaşırdım dedi v51 yüklediniz mi ewet yükleyeli çok oldu:kop:

Perfect!

Üye
:D :ehe aramaları iyi ama teknik bilgisi yoktu bende detaya girmedim

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
olsun bakalım aramalarını bile büyük bişe bakalım n-başka kimi aramış

Perfect!

Üye
çıkarlar yakında

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bak sen bizim haytaLara :ehe

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
maxicep den oguzcan deyince zaten beyfendi felan :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
bugun bni de aradılar v51 i yükledinizmi die bnde yüklemedim dedim neden yüklemediniz diyince bnde versiyon 60 mı bekliyom dedim... v51 i anlattı bna kadın yok performans %80 arttı şarj daha uzn gidicek mail sorunu radio sonu cozuldu dedi bndde dedimki telefonu alalı daha 5 gün oldu daha telefona alışmadan güncellemek istemiyom kadın biz sizi15 gün sonra tekrar arıyacaz dedi iyi günler dedi kapattı... XD sesi cok sexi geldi :D

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:d::d: iyi sallamış

SilentOne

SilentOne

Üye
yokla ciddiym ... sallama flen yok bnde nokia destek hattına numaramı verdim v 60 iiçin teli aldıqım ilk gün

Perfect!

Üye
:ehe ararla 15 güne
:D

SilentOne

SilentOne

Üye
haaa 15 gün sonra aralarmı bilemem orası süpheli ama kadının sesi cok sexidi :D

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
numarası neydi ben son arama listesini silmişim bu arada kardeş sana del kadına dedim v51 övmüş ya onda sonu 1717 diydi ama başını unuttum

Lacoste

Lacoste

Üye
siz ne diyonuz ben n95i aldığım zaman çelenk yaptırıp eve geldiler tebrik edip yorumlarımı almaya :D

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:d: demekki sen o n95 i 40 yıl önce 3 ew parsına almışın:ehe

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:d:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
vay vay vay :D:D ilgili nokia ya bak senn:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt