cukuleaks
Üye
telefon modelin nedir? ve hack yaparken nasıl yaptın cvp verirsen yardımcı olayımhocam widgetleri yükleyemiyorum sistem hatası veriyo? ne yapmam gerekiyor?
widget ana ekrandeyken üzerine tıkla geçerli konum diye birşey yazacak ona tıkladığında güncellemesi gerekHava durumunda sorun var yenilenmiyodu bende silip tekrar koydum daha dogrusu koymaya calıstım ama sürekli yükleniyor gösteriyo
MERHABA TELEFONUM NOKIA N8 ve HACK YAPMADIMtelefon modelin nedir? ve hack yaparken nasıl yaptın cvp verirsen yardımcı olayım
hack yapmadan yükleyebilmen malesef mümkün değil. hack yapmak şart yoksa yükleyemezsin açıklama olarak bunu belirtmiştim zatenMERHABA TELEFONUM NOKIA N8 ve HACK YAPMADIM
bi yerde hata yapıyosun sorun olmaması gerek linkteki dosyaları tekrar indir deneKardeş çok güzel bir paylaşım eline sağlıkta güncelleme hatası diyor yüklenmiyor telefonumda hackli.
malesef hack konusuyla ilgilenmiyorum. daha önceleri hack yapma konum vardı, bazı arkadaşlar su istimal ettiği için kapattırdım hack işlemi için forumu araştırın biçok konu varnokia c7 belle hackleme için bir link verebilirmisiniz teşekürler şimdiden
açıklamaları tmamen yaptıysan güncelleme hatası vermemesi gerek önceden yüklediğin aynı işleve sahip bir widget varsa kaldırman gerekgünclleme hatası![]()