Nokia BELLE TÜRKÇE Widgetler (tamamı .sis halinde ve sorunsuz) YENİ WİDGETLER EKLENDi (03.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Arkadaşlar merhaba öncelikle baştan belirteyim aynı widgetler sitemizde ve birçok yerde mevcut. Fakat onlarda dil, karakter veya uyumluluk sorunu mevcut ve ben şahsen düzenli biri olduğum için hepsini tek tek düzelterek sizlerin kullanımı için tekrar paylaşıyorum umarım beğenirsiniz. Başlamadan önce konuyu hazırlarken bana yardımcı olan HacKLess adlı üyemize herkes adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Açıklamalar:
- Widgetlerin hepsi denenmiştir ve sorunsuz olarak çalışmaktadır.
- Widgetleri yükledikten sonra beğenmezseniz istediğiniz zaman uygulama yöneticisinden rahatlıkla kaldırabilirsiniz. ( resimlerde görüldüğü üzere isimlerini tamamen düzenledim)
- Herhangi bir widgeti yüklerken güncelleştirme hatası alırsanız daha önceden yüklemiş olduğunuz widgeti kaldırıp tekrar deneyiniz.
- Widget yüklendikten sonra Widget menüsünde görememeniz durumunda telinizi kapatıp açmanız yeterli olacaktır.
- Telefonunuzda yüklü olarak gelen widgetleri (dijital saat , ajanda gibi) çalışıyor olması durumunda tekrardan yüklemeyiniz. Widgetlerde herhangi bir sorununuz olduğunda kurulum dosyasından tekrar yükleyerek sorunsuzca kullanabilirsiniz.
ÖNEMLİ : WİDGETLERİ YÜKLEYEBİLMEK İÇİN TELEFONUNUZ HACKLİ OLMALIDIR. ÇEŞİTLİ HACK KONULARI FORUMDA MEVCUTTUR…

GÜNCELLEŞTİRME HATASI ALAN ARKADAŞLAR SANIRIM DAHA ÖNCE DİĞER KONULARDAKİ WİDGETLERİ KULLANMIŞLAR. ŞİMDİ BU SORUNU ÇÖZMEK İÇİN X-PLORE YARDIMIYLA c:\private\200159c0\themes KLASÖRÜNÜ SİLİP TELEFONU YENİDEN BAŞLATTIKTAN SONRA TEKRAR DENESİNLER. (klasör silinip telefon yeniden başlayınca tüm ekranlarınız boş olarak gelecek bir müddet bekleyip telefonunuzun kendine gelmesini bekledikten sonra widget ekle menüsünden tekrar eklemelisiniz)

EMEĞE SAYGI İÇİN LÜTFEN İZİNSİZ (Ç)ALINTI YAPMAYIN!!!…

LİNKİ YENİLEDİM İLK GÜN İNDİRİP HATA ALANLAR YENİDEN İNDİRİP DENESİNLER KURULUM YERİ SORMADAN DİREK KENDİSİ YÜKLENECEK ARTIK (16.02.2012)

hacım sana cok tesekkur edıyorum ben sadece yer ımı arıyordum saolasın.

bat_deniz

Üye
eline sağlık dostum hepsi harika,
bi sorum olcaktı pcden telefona nasıl atılabilir. Nokia Suite ile atmayı denedim atacak yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

sen35ben35

sen35ben35

Üye
Arkadaşlar hack nedir ve nasıl oluyor açıklıyıcak arkadaş varmı bunları yüklüyemedimde arkadaş sağolsun paylaşmış

ihsan3535

Üye
Rica etsem şu güzel widgetleri imzalasanız... Telefonunu hacklemek istemeyen arkadaşlar da olabilir:D
İmzalı Türkçe widgetler ,sorunsuz ,imzalı fMobi fChat uygulamalarını paylaşan arkadaşın efsane olacağını düşünüyorum...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık dostum hepsi harika,
bi sorum olcaktı pcden telefona nasıl atılabilir. Nokia Suite ile atmayı denedim atacak yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
usb kablo ile hafıza kartının herhangi bi yerine atıp daha sonra dosya yöneticisinden bularak kolayca yükleyebilirsiniz

----------Eklendi @ 00:22:49 ---------- Yazıldı @ 00:20:27 ----------

Rica etsem şu güzel widgetleri imzalasanız... Telefonunu hacklemek istemeyen arkadaşlar da olabilir:D
İmzalı Türkçe widgetler ,sorunsuz ,imzalı fMobi fChat uygulamalarını paylaşan arkadaşın efsane olacağını düşünüyorum...
malesef imzalamak şuan için mümkün değil şifreleme sistemleri olarak 1024-2048 bit koruma kullanıyo nokia. bunu kırabilecek kişi tanımıyorum beklemk sadece zaman kaybı olur senin için. hackle gitsin hacklemezsen de yapılabilecek bişey yok şuan için son karar senin tabi

----------Eklendi @ 00:24:57 ---------- Yazıldı @ 00:22:49 ----------

Arkadaşlar hack nedir ve nasıl oluyor açıklıyıcak arkadaş varmı bunları yüklüyemedimde arkadaş sağolsun paylaşmış
imzasız yani unsigned uygulamaları yükleyebilmek için hack yapmanız gerek. bi nevi pc deki ***** gibi düşünebilirsiniz. nasıl yapılacağına gelince forumda fazlasıyla konu mevcut biraz araştırın kolayca bulabilirsiniz

soyluozcan

Üye
Teşekkür ederim. Yarı şeffaf widgetlarıda toplarsan forum adına çok büyük bir iş yapmış olursun. Ayrıca hava durumu widgetı bir süre sonra güncelleme yapmıyor yani ekranda donuyor. telefonu açıp kapatman gerekiyor. Betalabsın verdiği widgettada akşamları ay yerine hep güneş gözüküyor. düzgün çalışan bir hava durumu widgetı bulabilir misin?

mirza42

Üye
çok hoş. tşk ederim.

AliHadiOzturk

AliHadiOzturk

Üye
Çok saolasın Daha güzelleri varsa devamını bekleriz :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hava durumu widgeti kendini güncellemiyor denk gelip güncellese bile hava durumu uygulaması atıyorum 10c gösterirken widget 15c gösteriyor yani ikisi ayrı telden çalıyor ve tabiki hatalı olan widgetin kendisi program kusursuz...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hava durumu widgeti kendini güncellemiyor denk gelip güncellese bile hava durumu uygulaması atıyorum 10c gösterirken widget 15c gösteriyor yani ikisi ayrı telden çalıyor ve tabiki hatalı olan widgetin kendisi program kusursuz...
evet bazen güncellemiyor farkındayım fakat bunun genel nedeni internet bağlantısıyla alakalı olması. normalde telefonu kapatıp açtığınızda düzelmesi gerek. yeni versiyonlar çıktıkça zaten düzenleme yapıyorum şuan için yapılabilecek bişey yok malesef

• Beğen
Tepkiler: Tuba

serkann1422

Üye
emege saygı

askbank

Üye
Ellerine sağlik

serhataydin

Üye
bir sorunum var. Ben bahsedilen widgetleri yüklüyorm yüklemeye çalışıyom ama dosya bozuk uyarısı alıyorum. Acil yardım :(

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bir sorunum var. Ben bahsedilen widgetleri yüklüyorm yüklemeye çalışıyom ama dosya bozuk uyarısı alıyorum. Acil yardım :(
dosyayı tekrar indirin bazen indirme yaparken dosyalar eksik inebiliyo herhangi bir sorun olmaması gerek

atakan25

atakan25

Üye
hava durumu widgeti buldum süper 3g hatsız gibi widgetleri hepsini kuracam :D

msalih_07

Üye
tsk ederim faydalı widgetler.)

OZBAL

Üye
emj sgl

helppo

helppo

Üye
:tşk::alkis

ilterhan

Üye
sertifika hatası aldım ama sertifialayınca canavar oldular...

Üst Alt