Nokia BELLE TÜRKÇE Widgetler (tamamı .sis halinde ve sorunsuz) YENİ WİDGETLER EKLENDi (03.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

rago38

Üye
Merhaba kardeş, benim E6 ya dediğin gibi installserver ı yukledım cort ladı, hiç bir şey yüklemez oldu, bende phoenix ile yeniden flash attım sonra norton hack ile hackladım problem yok, şimdi ne varsa yüklüyorum ancak, bu widget lar yüklendiği halde widget ekle dediğim zaman listede görünmüyor, denemediğim kalmadı, themes klasörünüde sildim , her bişeyi yaptım yok, varmı aklına gelen birşey

teşekkürler

cukuleaks

Üye
Merhaba kardeş, benim E6 ya dediğin gibi installserver ı yukledım cort ladı, hiç bir şey yüklemez oldu, bende phoenix ile yeniden flash attım sonra norton hack ile hackladım problem yok, şimdi ne varsa yüklüyorum ancak, bu widget lar yüklendiği halde widget ekle dediğim zaman listede görünmüyor, denemediğim kalmadı, themes klasörünüde sildim , her bişeyi yaptım yok, varmı aklına gelen birşey

teşekkürler

1.si boşuna flash atmışsın, yanlış installseeveri yüklediğin hiçbi dosyayı yükleyemedin.2. Si widgetleri c ye kurmassan listede görükmez ;)

rago38

Üye
1.si boşuna flash atmışsın, yanlış installseeveri yüklediğin hiçbi dosyayı yükleyemedin.2. Si widgetleri c ye kurmassan listede görükmez ;)

zaten hakan kardeş, ayarlamış, yukleme yeri sormuyor , otomatik c ye yüklüyor buna rağmen olmadı.

cukuleaks

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
Hata alan varmış sis dosyasını inceliyorum bekleyin.

----------Eklendi @ 19:49:50 ---------- Yazıldı @ 19:48:31 ----------

Sis dosyalarını da birleştireyim el atmışken :islik

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Hata alan varmış sis dosyasını inceliyorum bekleyin.

----------Eklendi @ 19:49:50 ---------- Yazıldı @ 19:48:31 ----------

Sis dosyalarını da birleştireyim el atmışken :islik
hata alması imkansız gerekirse özelden yardım ederim düşüncen için sağol.

----------Eklendi @ 22:20:21 ---------- Yazıldı @ 22:18:22 ----------

zaten hakan kardeş, ayarlamış, yukleme yeri sormuyor , otomatik c ye yüklüyor buna rağmen olmadı.
özel mesaj atarsanız müsait bi zamanda yardım edeyim

Bomb City

Bomb City

Üye
Emeğine sağlık. Mükemmel :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye

Hata yok. Tüm dillerin dosyaları var içinde.

akçatlı

akçatlı

Üye
Teşekkürler.

rago38

Üye

Yok arkadaş E6 da çalıştıramadım bu widget ları, telefon hackli , başka hacli uygulamaları yüklüyor, bu widget larıda yüklüyor ancak witget listesinde görünmüyor, ayarlarda görünüyor örneği mobil veri izleme diye ama widget larda çıkmıyor. yazılan her seyi denedimi themes i de sildim , olmadı.

varmı fikri olan

akçatlı

akçatlı

Üye
Teşekkürler :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaş E6 da çalıştıramadım bu widget ları, telefon hackli , başka hacli uygulamaları yüklüyor, bu widget larıda yüklüyor ancak witget listesinde görünmüyor, ayarlarda görünüyor örneği mobil veri izleme diye ama widget larda çıkmıyor. yazılan her seyi denedimi themes i de sildim , olmadı.

varmı fikri olan
msn adresini özelden gönder akşam yardımcı olayım..

electronics

electronics

Üye
İlk gün 2.leri kurarken güncelleme hatası veriyordu ama son eklediğin otomatik kurulum yapan dosyaları kurarken hata vermedi.
Tekrar teşekkürler :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
İlk gün 2.leri kurarken güncelleme hatası veriyordu ama son eklediğin otomatik kurulum yapan dosyaları kurarken hata vermedi.
Tekrar teşekkürler :)

ben teşekkür ederim. Küçük bi hata varmış düzeltince sorun kalmadı. Gönül rahatlığıyla kullanabilir artık herkes ;)

• Beğen
Tepkiler: electronics
iatis

iatis

Üye
teşekkürler dostum.:oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
e dede çalışıyor denedim

tolunay378

Üye