Nokia Belle Sim Kart İşareti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Sim Kart İşareti
Nokia Belle yüklü telefonda yukarda batarya, saat göstergesi olan yerde, tam ortada sim kart işareti var.
Bu neden olmuş olabilir? Ne yapmam gerekiyor?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Simkart hafızan dolu demek oluyor, rehberden ayarlara gir ve simkartın dolu olup olmadığına bak sonra kullanılan ve kayıt hafızasını telefon olarak seç işaret gider.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Cfw yuklediysen hafiza karti isaretide olabilir.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Evet cfw yüklü ve sim hafızası dolu değil dediklerinizi yaptım yine aynı sorun var. Hafıza kartı sorunuysa onu nasıl giderebilirim?

- - - Eklendi - - -

Bir sorum daha var kullandığım cfwde adam Anna'daki gibi klasör sistemi yapmış yani indirdiğim uygulamalar uygulamalar klasörüne, oyunlar oyunlar klasörüne gidiyor. Ve bu klasörlerin içini boşaltıp silmeye çalıştığımda silinmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
CFW yüklediysen de hafıza kartı gösterme modu uygulanmıştır. Yani hafıza kartının varlığını gösterir. Hafıza kartınızı çıkarttığınızda o işaret gider..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Evet cfw yüklü ve sim hafızası dolu değil dediklerinizi yaptım yine aynı sorun var. Hafıza kartı sorunuysa onu nasıl giderebilirim?

- - - Eklendi - - -

Bir sorum daha var kullandığım cfwde adam Anna'daki gibi klasör sistemi yapmış yani indirdiğim uygulamalar uygulamalar klasörüne, oyunlar oyunlar klasörüne gidiyor. Ve bu klasörlerin içini boşaltıp silmeye çalıştığımda silinmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

oradaki işaret nasıl bir sorun yaratıyor ki? eğer memnun değilsen cfw yi yapan kişiyle iletişime geçersen nasıl kaldırabileceğini söyleyecektir. en kötü ihtimal başka bir cfw yüklersin ;)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
arkadaşlar ismini hatırlamıyorum ama tweak mıydı o programla o işareti kaldırabiliyorduk system ile oynayan program

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar ismini hatırlamıyorum ama tweak mıydı o programla o işareti kaldırabiliyorduk system ile oynayan program

"tweaks" ;) biraz karışık gelebilir o program ama sorun yaratmıyorsa kalsın bence hiç tweaks ile uğraşmasın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt